Pytlácká topinka
Suroviny
Porce: Podle počtu strávníků
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Poznámka: je to trochu pracné, ale výsledek stojí za to. Musíte hodně otvírat pusu, aby se tam všechno vešlo .. šťáva teče po prstech .. no ale paráda .... Zkuste to a uvidíte. Úspěch bude zaručený.
Hodí se to hlavně někde na zahradě nebo na terase. Tedy pokud vám vadí pokecaný obrus a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2010 13:46
Jsem rád že se recept líbí. Mě osobně taky . I když líbit se může, hlavně aby chutnal
Za tu chybějící fotku se omlouvám. Shodou okolností jsem tyhle topinky dělal pro návštěvu před cca 10 dny (mimochodem měly obrovský úspěch) a tyhle stránky jsem objevil až pak. Takže, jakmile je budu dělat znovu, vyfotím a přidám k receptu. Slibuji.
Zdravím
Za tu chybějící fotku se omlouvám. Shodou okolností jsem tyhle topinky dělal pro návštěvu před cca 10 dny (mimochodem měly obrovský úspěch) a tyhle stránky jsem objevil až pak. Takže, jakmile je budu dělat znovu, vyfotím a přidám k receptu. Slibuji.
Zdravím
4. 7. 2010 02:09
Rozhodne zajimave, +5
4. 7. 2010 01:22
Topinka byla moc dobrá i když jsem měla jen bílé zelíbodíků bych dala i víc,tak alespoň ten jeden+4přidala jsem foto,když tak smažu
3. 7. 2010 14:50
3. 7. 2010 14:29
To bude určitě dobrůtka! Ale když si to udělám sama nebude mi to tak chutnat! Nechceš mi to přijet uvařit? Bodík pro tebe!
3. 7. 2010 11:18
Arniku chybi jen ta fotecka. Jinak recept je to velmi zajimavy.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Quinoa a 3 nejčastější chyby při její přípravě: Neděláte je náhodou také?
Další recepty
Tématické fráze: zapečene topinky topinky bez oleje topinky jinak pytlácká pokecaný koláč zapečená topinka topinka trochu jinak topinky trochu jinak pytlácké oko topinky s mletým masem topinka jinak pytlácká oka pytlacka pochoutka topinky s taveným sýrem maso na topinky pokecaný koláč recept topinka bez oleje pytlácká směs pytlacke zeli topinky pro navstevy
Suroviny: chléb, vejce, zelí bílé sterilované, zelí sterilované červené, maso mleté, játra vepřová, sýr tavený, víno červené dezertní, sýr strouhaný, kečup sladký, koření provensálské, paprika sušená sladká, koření chilli, omáčka worcesterová, česnek, olej, sůl, pepř
Pytlácká topinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2LJ
6 názorů