Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytlácký králík

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

30. 12. 2008 14:12

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie918 kJ / 220 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky22,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

2. 11. 2013 21:31

Jitkas: :-) Děkuji. Od té doby, co zemřel tchán, jsem králíka nedělala. Zbytek mojí rodiny králíky konzumovat odmítá :-/ S tchánem jsem si vždycky pochutnávala společně, králíky tenkrát ještě chovali moji rodiče a tak byl přísun kvalitního masíčka... kde ty doby jsou :-(

Jitkas

2. 11. 2013 21:25

Pytlacky urcite, neb kde ho vzit a nekrast. Vypada to uzasne, podle meho gusta o chuti nepochybuji, same dobre veci + houby, paradni!

zizala zizala

2. 11. 2013 21:09

dexulka: :-) :-K Moc děkuju za fotku:yes::-*, jsem moc ráda, že chutnalo ;-):-K

dexulka

2. 11. 2013 21:01

Díky moc,pochutnali jsme si :-p Posílám bod i foto :yes:

zizala zizala

14. 3. 2010 18:35

Vosičko, díky, mám radost, že chutnalo :-)

vosickag

14. 3. 2010 18:15

dnes jsem vařila k obědu přijeli rodiče a všem moc chutnal.děkuji za recept.

panvicka

15. 2. 2010 22:22

Dělám podobně, chtěla jsem vložit recept, ještě že jsem si to prohledala, já tam ještě přidávám Moravanku a mraženou zeleninu( mrkev, hrášek,kukuřice) a s tou smetanou fakt moc mňamka.Dávám bodíka.:yes::yes:

zizala zizala

25. 8. 2009 18:31

No, ale to mi děvčata děláte takovou radost, když vám chutná...díky za pochvalu:-*:-* A fotky jsou moc hezké, Boubelindo:yes::yes:

mirca75 mirca75

25. 8. 2009 15:46

Boubelindo:-),móóóc pěkné fotečky:-p.Posílám tobě i Žížale boďku a jak se podělíte je na vás;-)

Boubelinda

25. 8. 2009 15:44

:yes::yes::-*:-* Moc dobré.

vybusna vybusna

23. 7. 2009 21:49

manzel si velmi velmi pochutil...ja som ochutnala len na vidlicku...chuti to naozaj ako pripravovane v lese..tymian dal tomu tu spravnu atmosferu...ja som do marinady dala kvoli umocneniu dojmu aj za lyzicu korenia na divinu. zemiaky som si osobne vykopala u mamky na zahrade a supka bola tak jemnucka, ze som ich len starostlivo ocistila a dala som ich cele na pekac. hriby som mala len kupene zampiky a ako keby tam ani neboli...uplne sa stratili... by to chcelo asi tie spravne vonave lesne. zizala...tvoje recepty su ako vzdy plusove.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty recepty z králíka recept na králíka recept králík králík recept recepty na králíka nejlepší recepty na králíka top recepty z králíka králík na houbách se smetanou recepty kralik pytlácká polévka příprava králíka pytlácké brambory recept příprava králíka pitlačky králík nahrášku králík-recepty nejlepší recepty z králíka top recepty králík nejlepší recept na králíka

Suroviny: olej, tymián, pepř bílý mletý, česnek, petrželka, králík, mouka hladká, cibule, houby čerstvé, brambory, slanina, vývar, smetana

TopRecepty.cz

Pytlácký králík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68qV