Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trdelník z domácí pekárny

Na trzích potkáváme tuto sladkou pochutinu snad na každém rohu. Řeč je o trdelníku, hojně obaleném v posypce ze skořice a vanilkového cukru. Za pomoci domácí pekárny jej můžete připravit i v pohodlí vašeho domova.

Hodnocení receptu je 5,0 (68×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 15 min

135 min (120 min příprava + 15 min tepelná úprava)

16. 7. 2010 10:57

Suroviny pro 5 kusů

5 kusů

Nutriční hodnoty

Energie12 599 kJ / 3 011 kcal
Bílkoviny71,94 g
Tuky101,00 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,24 g
Sacharidy433,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

16. 7. 2010 20:48

:yes::yes: ;-)

Sonask Sonask

16. 7. 2010 19:48

Vody tam je opravdu to co je psáno v receptu,těsto je akorát,vůbec nelepí a při vyvalování není potřeba ani přidávat mouku.
Flašky jsem stavěla na výšku,mě se do trouby vešly akorát.
Moc děkuji za bodíky.

Suvicka Suvicka

16. 7. 2010 17:59

Rozhodne ukladam na vyzkouseni, posilam 13. bod. :yes::-K

michsamant michsamant

16. 7. 2010 17:57

super :yes::yes:

mirca75 mirca75

16. 7. 2010 15:08

Sonask:-) máš je moc pěkné:-p,jen mám dotaz. Není 120ml tekutin trochu málo na 500g mouky? Já vím,že jsou tam ještě žloutky,ale taky vím,že já osobně dávám na tohle množství mouky minim. 220ml i více tekutin - podle toho,co z těsta pak dělám. Děkuju předem za odpověď:-).

isindy isindy

16. 7. 2010 13:19

Sonask, paráda, překvapím doma, všichni máme trdelníky spojené s vánocemi, patří k vánočním trhům...tak proč si nepřipomenout v létě ;-):-8...jen malý dotaz - v receptu je: pečeme na 180 min., to má být asi na 180°C,že?;-)

lemarti

16. 7. 2010 13:10

Nádhera,ukládám a musím vyzkoušet;-):yes:a bodík je na cestě

yanull yanull

16. 7. 2010 11:44

Soni, máš je opravdu parádní. Také jsem je už dělala, ale natáčela je na trubičky, co jsou na kremrole. Poslala jsem ochutnat kamarádce, která trdelníky neznala a ona se mě ptala, jestli jsem do nich nezapomněla dát náplň, že si do nich doma stříkali šlehačku. ;-) Ráda bych někdy ochutnala originál - tradičně pečené, abych mohla porovnat výsledek. Za tyto posílám 5. bodíček. :-p:yes:

pipre pipre

16. 7. 2010 11:37

:-O Tak to je paráda!!!!:yes:+3

jindra

16. 7. 2010 11:20

To je bomba, pořád jsem přemýšlela na čem péct.
Díky za nápad.:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2010 11:01

Vítej na Topreceptech!!! Nádhera a ty pivní flašky nemají chybu!!:-):yes::yes:

Eliza Eliza

16. 7. 2010 11:00

To je krása... dcera trdelník miluje. Ty láhve se do trouby pokládají? Asi by se mi na výšku nevešly...

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trdelník recept trdelník trdelník na zavařovacích sklenicích trdelníky v troubě trdelník na sklenici recept na trdelník recept trdelník originál recept na trdelník těsto na trdelník trdelníky trdelník na kremrolove trubicky recept na trdelníky trdelníky recept jak udělat trdelník domácí pekárna recepty trubičky na trdelník trdelnik v troubě recepty z domácí pekárny testo na trdelniky originální recept na trdelník

Suroviny: žloutek, rum, mléko, máslo, sádlo, cukr moučkový, sůl, droždí čerstvé, mouka polohrubá, cukr vanilkový, skořice

TopRecepty.cz

Trdelník z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krLK