Špíz z mletého masa a žampionu
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 880 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 30,23 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2010 19:40
Brambory se mi syrové normálně za 25 minut upekly úplně krásně Ale byly středně velké. Já mám takovou zkušenost, že se mi rozpadaj, když je vyndám po 25 minutách z trouby.
18. 7. 2010 17:52
Já peču brambory při 250°C 30 minut, víc nepotřebují... Možná, když přidám těch deset minut, budou křupavější...
18. 7. 2010 17:00
Suvičko, já je peču při 220° 40 minut, aby byly i křupavé. Obávám se tak jako ty, že takhle nebudou dost.
18. 7. 2010 16:26
Prosim, ja nejsem uplne odbornik a pecene brambory mame radi, tak je casto delame, ale chci se zeptat, kdyz jsou nakrajene na tak velke kousky, to se za 25 minut v troube udelaji? Ja je pekavam nejmene hodinu. Pokud jsi je na plech dala syrove. Podle fotek bych rekla, ze ano. Diky za odpoved.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 4 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 1 minutou
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 14 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 33 minutami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 2 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jakou štólu si letos upečete? Zkusíte klasickou z kynutého těsta nebo tvarohovou?
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Štědrovečerní menu: Inspirujte se výběrem receptů na kapra, polévku i bramborový salát
Další recepty
Tématické fráze: mleté maso se žampiony mleté maso a žampiony mleté maso žampiony mlete maso s zampiony recept na mleté maso žampiony k masu zampionove spizy na gril žampiony mleté maso mleté maso na žampionech žampionové špízy s mletým masem žampion žampiony a mleté maso recept mleté maso žampiony mlete maso ze zampiony maso na žampionech mleté maso se zampionama mletý maso a žampiony mleté maso žampiony recepty recept grilované špízy se žampiony žampionové špízy
Suroviny: maso mleté, sůl, pepř, strouhanka, žampióny, koření na mleté maso, brambory rané, koření na americké brambory
Špíz z mletého masa a žampionu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GvG
4 názory