Dětské dorty
Tento recept vám přináší návod na jeden druh korpusu a jednoduchý návod na přípravu modelovací hmoty. Jeho hlavním cílem však je, ukázat vám galerii dětských dortů a přinést vám inspiraci při jejich zdobení. Korpus, krém i modelovací hmotu si můžete zvolit jakoukoliv.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 29 399 kJ / 7 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,55 g |
Tuky | 229,80 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 1 080,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud peču korpus na plechu, používám vždy pečicí papír. Odpadne mi vymazávání a vysypávání plechu. Korpusy jsou u všech většinou stejné, některé jsou ořechové, kokosové, nebo kakaové. Já preferuji korpusy mramorované.
Krém většinou vanilkový: máslo, cukr, pudink, (ale můžete udělat ořechový, kokosový, čokoládový, nebo příchuť jakou máte rádi)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2010 11:29
20. 8. 2010 23:21
budu taky dělat dort ale jedno my porad nejde do hlavy a musim se vás zeptat:: jak mám ten dort obarvit???? tady je zelený ja bych těl ruzoví ale jak?? prosim pomozte
18. 8. 2010 10:47
18. 8. 2010 09:16
17. 8. 2010 22:15
17. 8. 2010 20:10
17. 8. 2010 19:57
17. 8. 2010 18:38
17. 8. 2010 17:41
17. 8. 2010 17:07
17. 8. 2010 16:28
17. 8. 2010 16:19
17. 8. 2010 13:18
17. 8. 2010 12:34
17. 8. 2010 11:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vmíchat bílkový sníh do těsta. Při správném postupu budou moučníky krásně nadýchané
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
Další recepty
Tématické fráze: detske dorty dětske dorty recepty recepty na dětské dorty dětský dort recept recept na dětský dort dětský dort dorty detske dorty fotogalerie dětské dorty recept jak upéct dětský dort dorty dětské recepty na dorty dětske recepty dětské dorty dorty od mámy jak udělat dětský dort recept dětský dort recept na detske dorty dětské recepty dort dětský recept na dobrý dětský dort
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, kakao, cukr, mléko sušené, sirup pšeničný, tresť, voda, tuk, mouka
Dětské dorty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pznn
65 názorů