Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče

Václav Frič je milovník klasické české kuchyně, proto v jeho hospodě nemůžete s výběrem jídla šlápnout vedle. Ať už svíčková, koprovka nebo dozlatova vypečená kachna, budete mít boule za ušima. My pro vás máme recept na jeho verzi knedlo zelo vepřo.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 100 min

160 min (60 min příprava + 100 min tepelná úprava)

19. 9. 2010 13:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 167 kJ / 1 713 kcal
Bílkoviny109,01 g
Tuky117,33 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy52,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Apetit

Já jsem nedávala do zelí slaninu. Množství surovin jsem si v receptu upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elizabeths

1. 1. 2013 11:50

Výborny recept, přitel mi pochvalil zeli slovy,že je luxusní a maso chutna ještě lip než vypada.Doporučuji:yes:;-)

lemeL lemeL

6. 9. 2012 19:31

Super ;-)

anetina

6. 9. 2012 17:15

hned v sobotu jdu na to :yes:

lemeL lemeL

27. 2. 2012 22:27

Blbost to až tak zase neni...

McLovin

27. 2. 2012 22:18

janana:máš pravdu je to blbost do kysaného zelí ocet,ten není potřeba ani do sterilovaného speciálně když se tam dává i s lákem.To by huba upadla;-(

Tysifona

17. 1. 2012 17:22

:yes:
moc dobré:-p

salsaro salsaro

7. 12. 2011 23:32

:-pmnam tohle miluji:yes:

lemeL lemeL

26. 11. 2011 15:31

To je super :yes:;-)

Jana

26. 11. 2011 13:08

Fakticky moc dobré, děkuji:yes:

Veronika

28. 1. 2011 13:16

Doopravdy výborné,:-pmohu jen doporučit:yes:

lemeL lemeL

21. 11. 2010 10:00

Určitě ano. Já jsem ho taky dělala poprvé :-) Zelí bylo trošku kyselejší, ale když se dá do zelí míň octa - třeba 2 lžičky, tak by to mělo být ok :-) Držím palečky :-)

memulina

20. 11. 2010 23:40

na tento recept jsem zvědavá, vepřo, knedlo, zelo dělám poprvé... ;-) snad se mi to povede.

lemeL lemeL

20. 9. 2010 12:45

Jj, opravdu :-p

janana

19. 9. 2010 21:21

:-O opravdu do kysaného zelí ocet????

lemeL lemeL

19. 9. 2010 19:21

jůů, děkuji za milé komentáře :-):-K Byla to fakt super mňamka:yes: A takový nezdravý knedlo jsem tu ještě neviděla, tak jsem ho vložila ;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedlo vepřo zelo recept knedlo vepřo zelo recept vepro knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo recept knedlo zelo vepřo recept recept na knedlo vepřo zelo recept na vepro knedlo zelo knedlo zelo vepřo recepty knedlo vepro zelo vepřo zelo knedlo recept knedlo vepro zelo vepřo knedlo zelo od babicky recept na vepřo ,knedlo ,zelo vepřo knedlo zelo video svíčková podle friče recept na knedlo zelo vepřo knedlo vepro zelo video recepty knedlo-vepřo-zelo knedlo vepřo zelo video

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý, cibule, sádlo vepřové, mouka hladká, sádlo vepřové, slanina, cibule, zelí kysané, kmín drcený, cukr krupice, sůl, ocet, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gpJ