Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně se hodí k nedělnímu obědu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 477 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2011 13:40
Myslím si, že se jedná o dietní úpravu, o racionální stravu, takže to každému chutnat nemusí. Kde není tuk není chuť, to je známá věc. Tuk je vlastně "zvýrazňovač" chuti. Takže jsem dal plusový bodík i když pomalý hrnec nevlastním.
19. 6. 2009 07:49
Ušlo to jedla sem lepší
19. 5. 2009 17:55
To není vařené maso,ale pomalené - velice chutné a co do knedlíku mě se zdá,že je to jedno - já sním jenom jeden
15. 9. 2008 18:40
Teda dievčatá, neviem prečo má byť knedlíkov párny počet, ale z estetického a výtvarného hľadiska má byť všetko v nepárnom počte, inak sa to nedá esteticky usporiadať, nevyzerá to dobre. Takže ja vždy nepárny počet
15. 9. 2008 17:01
Tak to slyším poprvé v životě,že knedlíků má být vždy sudý počet.
12. 9. 2008 14:24
Tento recept jsem dělala ,je to oběd z jednoho hrce vše se tam dá ,já dám i ty brambory a nic nezahušťuji oni si to udělají samy.Dávám to do tlakového hrnce a je moc dobré.
1. 7. 2008 20:16
Vypadá to velice dietně,určitě vyskouším i když vařený maso??? ale není to špatný nápad.Vyzkouším a oznámkuji.K obrázku bych chtěl říci že knedliků by měl být vždy sudý počet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 58 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 25 minutami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 1 hodinou
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 1 hodinou
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 9 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 12 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Jak nakrájet zelí jako v restauraci. Obdobně zpracujete i kapustu
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Další recepty
Tématické fráze: pomalý hrnec recepty knedlo zelo varime v pomalem hrnci knedlo zelo recept vepřo zelo vepřo-knedlo-zelo vepřo,knedlo,zelo tlakový hrnec recepty knedlo,vepro,zelo vepřové výpečky v pomalem hrnci vaříme v tlakovém hrnci knedlo vepřová krkovice v pomalém hrnci knedlo,zelo,vepřo výpečky v pomalém hrnci vepro pomalý hrnec recepty na knedlíky vaření v pomalém hrnci recepty pomaly hrnec knedlo-zelo-vepřo
Suroviny: maso vepřové, zelí, koření grilovací, sůl, kmín celý, brambory, jablko
Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Knz
7 názorů