Pórkový dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 762 kJ / 2 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,62 g |
Tuky | 162,13 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 200,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2011 17:01
Na jakou teplotu to tak péct?
25. 9. 2010 17:04
Ty fazole jsou tam proto, aby ten korpus byl krásně rovný a nevyboulil se.
25. 9. 2010 16:59
týýjo úžasný nápad, já teď objevila vynikající chuť porku, kterou jsem před tím tolik nemusela a tohle se mi líbí, takže určitě vyzkouším i když bez šunky posílám bodík
25. 9. 2010 16:55
Tak to je teda něco, z čeho jsem jelínek! Na co se tam dávají zapékat ty luštěniny, když se mají pak odstranit? Jinak máš super vyfocený fotopostup, jen mi nedochází ty fazole tam..
25. 9. 2010 15:54
to je uplne fuk....muze byt fazole i hrach....to je jen aby testo pri predpekani zustalo v tom spravnem tvaru a nevyskocilo nam....lusteninam to peceni nevadi a po vychladnuti je muzes schovat,nebo z nich uvarit co je libo....
25. 9. 2010 15:49
A jaké luštěniny?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Banana split
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 1 hodinou
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 4 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 4 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 5 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 6 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 7 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Další recepty
Tématické fráze: aby se dort nevyboulil porkovy kolac pórkový koláč smetana porkový dort se smetanou porkovy dort se syrem pórkový tvar porek dort porkovy pečení zakysaná smetana recept jídla z pórku
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, pórek, cibule, olej, šunka, smetana zakysaná, vejce, sůl, pepř, sýr nastrouhaný
Pórkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7j0
6 názorů