Slunečnicové (dýňové) trojhránky
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 10 077 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,52 g |
Tuky | 73,11 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 391 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Trojhránky nádherně vyskočí do výšky, jsou voňavé, lehounké, křupavé na povrchu a pórovité a měkounké vevnitř.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2011 13:22
19. 6. 2011 16:56
14. 6. 2011 13:20
14. 6. 2011 13:11
14. 6. 2011 13:07
12. 6. 2011 19:18
12. 6. 2011 16:28
12. 6. 2011 15:52
Přidala jsem fotečku a doporučuju všem vyzkoušet
30. 4. 2011 11:35
16. 4. 2011 19:50
Posílám foto a ještě jednou díky za recept
23. 3. 2011 13:48
23. 3. 2011 09:45
19. 3. 2011 14:01
2. 3. 2011 13:53
2. 3. 2011 13:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 5 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 15 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 56 minutami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Pečeme s Ivou: Jak kyne těsto s omládkem, jak s babiččiným kváskem a co je to poliš?
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicová mouka recepty slunečnicové pečivo domaci pekárna recepty slunečnicová mouka slunečnicová mouka recept jak upravit slunečnicová semínka slunečnicové semínko kulér recept pečení ze slunečnicových semínek slunečnicové pečivo recept recept na trojhranky recepty ze slunečnicové mouky slunečnicove seminka trojhranky recepty domácí pekárna celozrnne trojhranky recept slunecnocive trojhranky pecivo ze slunecnicove mouky slunečnicová semínka recept pečivo z slunecnicovych semínek
Suroviny: voda, mouka hladká, med, droždí, voda, kmín drcený, cukr, sůl, žloutek, máslo, mouka žitná chlebová, mouka hladká
Slunečnicové (dýňové) trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq0
101 názorů