Vepřová pečená roláda na houbách
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,68 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 27,55 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2011 08:51
Krásný recept i fotky
23. 1. 2011 20:44
krásné...
23. 1. 2011 20:28
já bych v tom nehledal nic špatnýho, každej kuchař ví z čeho vaří to neni anatomie přeci ale láska k jídlu
23. 1. 2011 20:17
Díky dámy, jsem v pohodě
23. 1. 2011 20:16
xxx napiš na e-mail a.kufner@seznam.cz, potřebuju parťáka a jestli jsi tak dobrej mam pro tebe kšeft, nestíham.
Recept pěknej, takovej anglickej i fotky ale bodík dát nemůžu
Recept pěknej, takovej anglickej i fotky ale bodík dát nemůžu
23. 1. 2011 20:14
Páni, to je debata jako před zkouškou z anatomie na veterině...
Otto, opět hezký recept a obrázky...
Otto, opět hezký recept a obrázky...
23. 1. 2011 20:14
Ottí,buď v pohodě a řiď se svým mottempoužij termín vepřová blána a každý kdo bude chtít bránici pod tímto názvem,určitě dostane,co bude potřebovatTomuto krásnému a chutnému rcp je to stejně jedno
23. 1. 2011 20:05
Dobrá jak tedy to mám pro použití v kuchyni pojmenovávat:
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
23. 1. 2011 19:53
pan myslivec byl trošku mimo mísu ale pro pobavení dobrý, o použití bránice a i vepřového střevního sádla bych vám mohl udělat přednášku ale to je fuk nechtěl jsem vám to rozmlouvat.
23. 1. 2011 19:51
xxx (neregistrovaný/á)má vážně pravduto,co v masném krámu běžně prodávají jako"bránici"je ve skutečnosti tuková blána,ale tak to máme vžité a vskutku se to pod tímto (nesprávným)názvem prodává
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
23. 1. 2011 19:45
Doporučuji podívat se na toto video a pak nechápu o čem je tato debata:
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasnéA pokud někoho klamu tak se co nejponíženěji omlouvám
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasnéA pokud někoho klamu tak se co nejponíženěji omlouvám
23. 1. 2011 19:39
omlouvam se pokud jsem se vás dotkl ale nejspíš došlo k chybě při označení masa a doufám že to nebyl úmysl od pana řezníka, protože bránice je 10x dražší než střevní sádlo, a ještě jednou se omlouvam že jsem se snažil poradit, myslím si že žádný učený z nebe nespadl ale přiznat si to nechat si poradit pro mě znamená víc než takhle klamat své kolegy ale Vy o rady asi nestojíte
23. 1. 2011 19:32
for XXX: V masně označeno a zakoupeno jako bránice, tak nevím, asi se stanu veterinářem na vedlejší úvazek. Ale děkuji za osvětu, v recepisu to změním jen jako tukovou blánu.
23. 1. 2011 19:23
to je fakt neskutečný nekoná se tu dneska gastrosoutěž a nejlepší dobrotu?? jinak nechápu...dneska jste měli všichni chuťový poháry totálně v pozoru ne?? jedna mňamka za druhou
tuhle nepočítaje
tuhle nepočítaje
23. 1. 2011 19:21
radulko Ty vtipálku;-, do bránice nemůžeš nic obalit to je vtip aby to nikdo nemohl udělat. na fotkach je vnitřní střevní sádlo a v popisu je bránice která se používá úplně na něco jiného
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 26 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 4 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct vepřovou roládu vepřová roláda video vepřová kýta na houbách pecena jak péct vepřovou roládu pečená roláda vepřová roláda zkouknito.cz pečená vepřová kýta na houbách nejlepší vepřová roláda veprová roláda recept vepřové na houbách bavorská roláda vepřová kyta pecena na houbách vepřová roláda s houbami zkouknito zkouknito střevní blána vepřová roládadoba pečení vepřová roládadoba pečení jak dlouho se pece rolada
Suroviny: kýta vepřová, klobása, vejce, solamyl, cibule, mrkev, houby lesní, koření vepřová pečeně, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, blána tuková vepřová
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
33 názorů