Vepřová pečená roláda na houbách
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,68 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 27,55 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2011 19:16
Ani to už je vyšší dívčí ještě že se to dá na tom digitálu mazat jinak nevim nevim
23. 1. 2011 19:14
Se picnutaková dobrá mňamina+7a takové nádherné fotkyJá mám na foťáku taky makro,ale zatím se mi jídlo nejlíp fotí na funkci domácí mazlíčekna kuchyň se mi fotky nijak nevedou
23. 1. 2011 19:11
xxx a co jako s tím mám dělat?
23. 1. 2011 18:58
Bránice – anatomie bránice
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.
Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.
Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích
23. 1. 2011 18:50
děkuji, já jen že mi to přišlo jako vnitřní střevní sádlo
23. 1. 2011 18:42
Bránice - je to v surovinách
23. 1. 2011 18:29
to je vnitřní sádlo nebo bránice? Fotky moc pěkný a chutnat to taky bude asi dobře
23. 1. 2011 18:28
Já to vidím na nějaké hodiny fotografování, nevíš o něčem v Brně?
23. 1. 2011 17:57
Opravdu paráda!+6
23. 1. 2011 17:29
podle foto, moc chutné, jo a moje fotky jsou taky na nic, ale nezlepším se?
23. 1. 2011 17:29
Ne, ne je potřeba vědět od jaké vzdálenosti se může fotit makrem ( Canon Ixus má od 3cm). Je nutné a důležité se juknout do manuálu - pokud je tam 8 cm tak z 5 cm to fakt nebude ono.
23. 1. 2011 17:21
Colombo65, to rozhodně dělám, ale mám foťák zhruba za 3600kč, takže to bude asi tím. Někdy lépe, někdy hůř.
23. 1. 2011 17:11
Používejte program MAKRO (symbol kytky)
23. 1. 2011 17:00
Radutak to bude rukamahahaha
já taky fotit neumím..no a
já taky fotit neumím..no a
23. 1. 2011 16:58
Mám taky canon ale takhle nefotí, páč já jedu na program debil- automat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 13 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 17 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 17 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 5 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 8 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 9 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 10 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct vepřovou roládu vepřová roláda video vepřová kýta na houbách pecena jak péct vepřovou roládu pečená roláda vepřová roláda zkouknito.cz pečená vepřová kýta na houbách nejlepší vepřová roláda veprová roláda recept vepřové na houbách bavorská roláda vepřová kyta pecena na houbách vepřová roláda s houbami zkouknito zkouknito střevní blána vepřová roládadoba pečení vepřová roládadoba pečení jak dlouho se pece rolada
Suroviny: kýta vepřová, klobása, vejce, solamyl, cibule, mrkev, houby lesní, koření vepřová pečeně, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, blána tuková vepřová
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
33 názorů