Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Katovy bůčkové špalky

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

22. 2. 2011 14:24

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 305 kJ / 1 746 kcal
Bílkoviny76,52 g
Tuky148,98 g
Vláknina10,32 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- recepty na bůček mi přišly v krásném provedení na email od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanahcotton hanahcotton

23. 2. 2011 10:44

Čau ,, celebrito" :-D Vypadá to moc žravě a určitě brzy vyzkouším:yes: +1

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2011 10:34

zizala, taky myslím;-). Ale moc dík.:-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 2. 2011 06:55

Jano, zastala jsem tě proti nespravedlivému osočení, že se snažíš lépe vařit a fotit. Tady se lepšíme všichni, i moje vaření prošlo vývojem a to je přece dobře, ne?

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2011 22:09

Jarko, díky. :-8 popravdě, od tebe bych podporu nečekala:-8, ale děkuji;-)

zizala zizala (moderátorka)

22. 2. 2011 21:19

Takových mailů mi chodí denně několik, většinou je jen ukládám a čekám, až bude víc času...no, do důchodu dáááleko, tak to moc nadějně nevidím:-/ Zrovna tyhle Bůčkové recepty mi přišly od Vaška Froňkového. Každý může přece nějaké jídlo uvařit a vyfotit a dát na web za určitých podmínek. Kopnout ze tmy anonymního světa dovede každej trouba, jak velice trefně vyjádřila srettka :-*:yes: Čelem se postav, troufáš-li si;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2011 20:51

misza, ale no tak!!:-D:-D:-D:-D:-! Díky;-)

mysulka mysulka

22. 2. 2011 20:19

:-p:yes: super:-K

misza misza

22. 2. 2011 19:56

Jani :-) celebrito naše Topácká :-D vypadá to mňamkově:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2011 18:03

Díky za komentáře, i za ty kritické. Pro klid mého "svědomí":-D dávám na diskuzi ony recepty z bůčku, abyste opravdu viděli, že autor tam není!!! Tady to nejde, přidala bych odkaz zde.;-) . "svědomí";-), paní Remková nemá ponětí, o co jde, nechám se ráda poučit, viz můj email v profilu. ;-)

Irrena Irrena

22. 2. 2011 17:42

Mám pocit že by můj muž pěkně mlaskal a dělaly by se mu boule za ušima:yes:

Colombo65 Colombo65

22. 2. 2011 17:26

Dozajista jedlá dobrota ;-);-);-)

ivulinka ivulinka

22. 2. 2011 16:40

Jani, moc pěkné papáníčko:yes:

srettka

22. 2. 2011 16:19

hele..svědomíčko...když máš chuť si hrát na soudce a kazatele...vyřiď si to s ní osobně, ne?? nebo umíš dělat siláka jen za monitorem?? pod nicneříkajícím nickem? to umí každej trouba a pučmidrát...nebo..ty si snad trouba a pučmidrát??:-D:-D
p.s.já nemám zapotřebí nikomu lézt do řiti...chodím sem přes rok a nemám s nikým problém, naopak, je tu fajn parta lidí:-!
akorát se občas objeví nějaký ten pučmidrátek..přijde, zaňafá si a zase odejde..vrr ňaf ňaf:-D lehni na hadr:-!:-D

svědomí z rerceptů.cz

22. 2. 2011 16:09

když vás to tak žere, proč reagujete? :-D:-D:-D, pí Remková ví, o co jde ;-), nebojte, kritiku nesnášíte co, - jdu tam,kde jsou pravdomluvný a upřímný lidi,který snesou i kritiku a nemusej ty lidi být registrovaný, ono je umění přimout kritiku a ne jen lezení do.... :-K:-K:-K

Petra Ku.

22. 2. 2011 15:56

pro \"svědomí z receptů\" : Ono je strašně jednoduchý napsat takovej komentář plnej zášti, když je člověk podepsanej jenom nicneříkajícím nickem, že?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: katův špalek recepty z vepr.bucku katovy spalicky menu z vepř. bůčku jak připravit bůček katovy kostky bučkové recepty katovské špalky katův špalek recept katuv spalek recepty co připravit z bucku bůčkové kostky buckove katuv šleh recepty z vepř. bůčku recept na katovský šleh kruti špalek katovske nudlicky recept krůtí špalky katův bůček katovi špalkjy

Suroviny: bůček, žampióny, protlak rajčatový, česnek, paprika sušená sladká, cibule, sůl, pepř, koření chilli, mouka hladká

TopRecepty.cz

Katovy bůčkové špalky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9p8Z