Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 519 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 100,78 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík s vepřovým bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ryq
Moje poznámka
Pečený králík s vepřovým bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ryq
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík,
pečený králík s bůčkem na česneku,
pečený králík recept,
králík recepty,
pečený králík s bůčkem,
pečený králík s bůčkem,
kralik s bůčkem,
králík pečený,
pečení králíka,
pomalu pečeny králík s bučkem....,
pečený králík recepty,
recepty králík pečený s nádivkou,
recepty kralik,
pečený bůček,
králík pečený s bůčkem,
pečený králík s nádivkou,
pečení bůčku,
recept pečený králík,
recepty pečený králík,
recepty z králíka
Suroviny:
koření na králičí maso,
kmín drcený,
maso králičí,
olej,
cibule,
bůček vepřový,
česnek,
sůl
Komentáře (6)