Bramborové knedlíky staročeské
Suroviny
Porce: 4 šišky
Nutriční hodnoty
Energie | 7 411 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
Tuky | 11,36 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 349,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2020 17:14
Pajato: Jedině udělat kulaté, ne moc velké, těm by mělo stačit těch 10 minut (záleží na velikosti, takže nemohu říct přesnou dobu). Ale uvařením ve vodě nic nezkazíš a budeš mít po problému.
18. 9. 2020 09:58
MamlajdaD: no ja mam z Ceska takovy "vejir" co se dava do hrnce a pod to voda. To staci tak na kupovane platky (asi 8 max 10 platku) houskovych knedliku. Ta voda vydrzi tak max 11-12 min pod tim, jinak se to pali. A prumer hrnce je tak 20 cm...
to by to jako v tom slo taky? Asi po jednom joooo.... ja jen myslela, ze treba existuje jeste neco "vetsiho"
to by to jako v tom slo taky? Asi po jednom joooo.... ja jen myslela, ze treba existuje jeste neco "vetsiho"
18. 9. 2020 09:50
Pajato: a jak ohříváš knedlíky, když nemáš pařák? No tyto knedlíky lze také vařit přímo ve vodě (bez ubrousku). A budou taky dobré.
18. 9. 2020 07:32
prominte mi mozna hloupou otazku... kdyz nemam parak, jak to udelat?
6. 12. 2016 23:08
už se těším až vyzkouším
11. 2. 2015 11:15
Veľmi dobré knedlíky. Chutili, pretože nie sú slizké, ako knedlíky varené vo vode, a skutočne boli chutné. Pridávam fotky. Ďakujem za recept.
27. 2. 2013 18:02
Celou mouku nahrazuji hrubou krupicí a jsou skvělé, žádné betoňáky. Solamyl (lžičku, dávám dovnitř do těsta. Ještě se nestalo, že by se nepovedly.
20. 12. 2011 11:10
Já do nich dávám i solamyl 50g a mouky jen 150g.Je to mňamka a chválí to celá rodina
20. 4. 2011 07:45
Máte to super
19. 4. 2011 21:35
rebeka: díky, fakt vypadají skvěle
19. 4. 2011 21:24
Ivana41: ale to byla zvědavá Remkovájá ho taky tak někdy vařím
19. 4. 2011 21:24
Vypadají dobře!
19. 4. 2011 21:19
rebeka:opravuji látkový
19. 4. 2011 21:13
Jana Remkova:Jani,ubrousek látkovýtřeba utěrku..aspoň myslím
19. 4. 2011 21:11
Vypadají fajn načechraně. Jak se pak ale z toho sundává ten ubrousek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 5 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Právě bylo uvařeno:
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 38 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 2 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 3 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 4 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 6 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 6 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramborove knedle bramborové knedlíky ze solamylu knedlíky ze solamylu bramborové knedlíky ze studených brambor betonaky bramborové knedlíky bramborové knedlíky solamyl bramborové knedlíky v utěrce bramborový knedlík v ubrousku staročeský knedlík staročeské knedlíky bramorove knedliky bramborové knedlíky v ubrousku betoňáky recept knedlíky ze solamilu bramborový knedlík ze solamylu bramborový knedlík solamyl bramborový knedlík v utěrce knedlíky betoňáky bramborový knedlík
Suroviny: brambory, krupice, mouka hrubá, vejce, sůl, solamyl
Bramborové knedlíky staročeské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMxn
15 názorů