Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené nudličky z kapra

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba marinování

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba marinování)

11. 5. 2011 21:34

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 288 kJ / 308 kcal
Bílkoviny3,40 g
Tuky25,22 g
Vláknina6,83 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy14,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2011 16:36

Eli, tentokrát jsem s bodíkem počkala.;-) Co mne se týká, tak tohle by momentálně mělo být v Top 10 na 1 místě. VYNIKAJÍCÍ úprava ryby. Já to nemám z kapříka, protože nevím proč, ale kapr mi nejvíc chutná na Vánoce, ale taky ho tady neměli, musela bych jet asi do Kauflandu, možná i Bille by měli. Nicméně, i z pangase to nemělo chybu!! Super vyvážená chuť, to co vidíš na talíři, jsem všechno snědla:-8, moc se stydím!!:-8, ale nemohla jsem si pomoc. Takže velký dík za super recept a pokud ti tu krásu nějak nepokazím, přidávám foto;-):yes::yes:

suslajda suslajda

12. 5. 2011 13:54

:-K:-Knádhera rybu máme moc rádi:-*určitě vyzkouším:yes::yes:

Kadlik Kadlik

12. 5. 2011 12:25

že já osel nahlížel.... už přemýšlím, kde seženu kapra...:-S

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 5. 2011 09:33

:-KUkládám, vyzkouším. Díky!:-)):yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 5. 2011 07:21

Recept i video - super :yes::yes:

maris maris

12. 5. 2011 07:19

Musím někdy vyzkoušet to vykostění. Na videu to vypadá jednoduše, ale já se znám:-8. Zatím vyzkouším recept na jiné rybce:yes::-p

srettka

12. 5. 2011 07:06

no kruci:-O luxusní kapříček:yes: vůbec to jak rybka nevypadá, jak si to šikouně zaonačila:yes: mňam:-p
já taky kapra moc nemusela, ale pak jsem po letech zkusila a vznikla z toho láska - kapr mňam;-):yes:

Jitka B

12. 5. 2011 06:17

Třeboňské kapří hranolky už jsem dělala :-) a tohle musí být také výborné, manžel se dnes chystá na ryby, tak snad bude i taková dobrota :-p;-):-8 + :yes:.

Eliza Eliza

11. 5. 2011 23:08

Děkuji za komentáře...:-) Ten fór právě spočívá v tom, že jde o kapra a v téhle úpravě si ho zamiluje každý, a to nejen milovník ryb. Má neskutečně jemné maso (lepší je použít čerstvé) a i když jsem ho dlouho nemusela, po zkušenosti s prořezáním masa a tedy zmizením kostí, se ho nemůžu nabažit. U nás na náměstí na trhu prodávají filety (tedy celé půlky) už vykostěné, ale na videu, které jsem přidala, je velmi podrobně ukázaný postup, který skutečně funguje. Podívejte se a pak už vás nikdy neotráví konzumace kapra, při které víc plivete kosti, než polykáte masíčko. Kdybych to nevyzkoušela, tak bych to nedoporučovala...Budete nadšení a zjistíte, že kapr je naprosto lahodná ryba a je přesně taková, jakou ji chcete mít...:-p

Oskeruska

11. 5. 2011 23:07

Dekuji moc za to video..i za recept ;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2011 22:38

Eli, to je nádhera!!:-O Problém je v tom, že neumím vykostit kapra:-( Myslíš, že by to šlo i z jiné ryby? Každopádně bych to vyzkoušela. Tvůj recept si ukládám;-)

isindy isindy

11. 5. 2011 22:28

Eli, kapříka sice nemusím, ale tohle bych rozhodně neodmítla ;-);-):-p zkuším s nějakou mořskou rybou bez kostí ;-):yes:

mysulka mysulka

11. 5. 2011 22:23

Eli ty jsou úžasné, už mám uloženo a jen co budu mít rybku, tak vyzkouším:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

11. 5. 2011 22:07

Tak ten je:-O:yes:

Bibinka Bibinka

11. 5. 2011 21:57

Elízo, mám tu samé mořské ryby, ale to půjde i s nima, tak to zajisté vyzkouším a dokonce takového platýze nemusím ani vykosťovat, nemá skoro žádné kosti, jen páteřní a ploutev, Dávám ti 2.bod:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr recepty pečený kapr recept kapr pečený recepty z kapra peceny kapr recept recept na pečeného kapra kapr recept pečený kapr recepty recept na kapra pečene nudle pečené kapří hranolky kapr na nudličky recepty na kapra recepty kapr recepty ryby kapr jak vykostíme kapra pečenáče z kapra recept pečené nudle recept kapří filet pečený recepty pečený kapr

Suroviny: filet z kapra, máslo, cibule, paprika sušená sladká, petrželka hladkolistá, česnek, sůl, rozmarýn sušený, pepř černý

TopRecepty.cz

Pečené nudličky z kapra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwyK