Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 67,04 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr zapečený s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81o
Moje poznámka
Kapr zapečený s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81o
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 4 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapr na rajčatech,
zapékaný kapr,
recepty z ryb kapr,
recepty kapr v troubě,
zapecena rajcata s tymianem,
kapr s rajčaty a paprikou,
top recepty kapr,
zapečená ryba,
recept na zapečenou rybu,
vaření kapr,
recept na kapra v troubě,
peceny kapr na zelenine,
kapr v troube,
zapečená ryba s rajčaty,
recept kapr na rajčatech,
ryba s rajčaty,
cuketa a kapři,
rajčatové recepty,
zapecenej kapr,
kapr z rajcatama
Suroviny:
kapr,
sůl,
citron,
petrželka,
máslo,
rajče,
vývar,
pepř
Komentáře (1)