Chili con Carne III.
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 396 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,88 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 14,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chili con Carne podáváme s rýží, nebo pouze s chlebem. Je to opravdu ostré!, chili se kdyžtak dá méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2020 22:17
My to radi s masovymi kulickami, nedavam masox, ale kulicky restuji ns cibuli, jinak podobne a velmi dobre
8. 11. 2019 21:02
Dnes uvařeno, použila jsem mleté jehněčí, maso samozřejmě syrové, bez masoxu, jinak recept super. Ukládám a určitě se k němu vrátím.
2. 1. 2015 15:34
Vynikajúce Pridávam fotky a 4.bod
15. 5. 2011 18:05
No vida, a já se bál, že za to budu sprdnut. Hurá.
15. 5. 2011 09:27
AntoninZ: Taky sem si říkala, proč předvařovat, ale recept mi došel takovýto, tak jsem se ho chtěla držet do detailů... To stejné s bujónem - používám výjimečně, proto příště si zkusím postup receptu v těchto ohledech změnit...
15. 5. 2011 00:13
Naprosty souhlas s Antoninem . Recept, co se tyka indredienci je skvely. Maso ale pouze restovat a nepodlevat. Potom opravdu uvarite dobrutku.....Hlavne zadny Masox.........Jeste bych doplnila, ze pouzivam maso pouze se sedmi procenty tuku. Fazole davam sice cerstve uvarene, ale to je malickost...... Misto kakaa davam horkou cokoladu, ale to uz jsou drobne detaily..... Recept bych hodnotila pozitivne .
14. 5. 2011 21:29
14. 5. 2011 18:42
Propána, proč to maso vařit ve vodě???
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
14. 5. 2011 17:15
Tak to by mi chutnalo
14. 5. 2011 17:11
Hmmmmm musim vyzkoušet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 2 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 5 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 5 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 7 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 8 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Další recepty
Tématické fráze: chili cor con carne chilli con carne chilli con carne original chili con carne chili cor con carne recept chilli con carne recept chiliconcarne chili chili con carne recept chili concarne chili recept recept na chilli con carne recept chilli con carne chilli cor carne čiliconcarne chilli con carne s kukuřicí recept na chili recept chili con carne cili con carne chilli con con carne recept
Suroviny: maso hovězí mleté, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, sůl, pepř, skořice mletá, pepř drcený, koření oregáno sušené, rajče, bujón hovězí, fazole červené ve slaném nálevu,
Chili con Carne III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxvD
10 názorů