Marinovaný žraločí steak
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,98 g |
Tuky | 39,99 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 9,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2013 22:48
Dnes jsem chtěl žraloka dělat, tak jsem ho předtím vycachtal v té marinádě, a musím uznat, že byl fakt vytuněný. Hosté se ho napřed trochu báli, ačkoli už byl mrtvý a neměl zuby, ale pak uznali, že to byl vrcholný gurmánský zážitek celého grilování.
1. 7. 2012 17:42
kobra: já mám doma tuto http://www.akcniceny.cz/detail/ustricova-omacka-89...
1. 7. 2012 17:08
Prosim tě jaká je ta rybí omáčka(výroba), kupovaná?dík
31. 5. 2011 14:17
Další hezký receptík
30. 5. 2011 16:32
jééééžííííííš, to je zase nátřesk - parádní žraloček
30. 5. 2011 12:42
Ivčo, tys musela být v minulém životě rybářka.Žraloka mám v mrazáku a tvoje marináda se mi moc líbí.
30. 5. 2011 10:31
tohle je krásnější jak loňský ročník Plájboje v kůži vázaný!!!! Fakt moc pěkné...
30. 5. 2011 10:06
jojo,to je pokoukáníčkoa lákadlo zároveň+1
30. 5. 2011 08:11
teda ta se do těch ryb ale pustila ta indiánka jedna...to je uplná jodová bariéra aby si jeden hlídal i rybky v akváriu, kdyby jí došel matroš
ale žraloka teda taky můžu a ty ho máš náramně vytuněnýho
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady
ale žraloka teda taky můžu a ty ho máš náramně vytuněnýho
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady
30. 5. 2011 07:36
Má to úžasnou barvičku
30. 5. 2011 07:12
Krásně udělaná"rybka"Nepohrdla bych+
29. 5. 2011 21:30
isindy: tak bezva, já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc
29. 5. 2011 21:30
isindy: tak bezva, já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc
29. 5. 2011 21:26
varilamyskakasicku: byl super, mastný jen od trochy toho oleje na pánvi
29. 5. 2011 21:10
Isi, ty už taky nevíš, jakou rybičku udělat a tak rovnou žraloka si dáš, je fakt, že z té marinády bude dobrej a možná ani nebude tak mastnej. Dávám ti 3.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 3 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 5 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 5 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 5 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 6 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na žralok steak zraloci steak steak ze žraloka žralok steak recepty zralok steak žralok na grilu žralok steak recept recepty steak ze žraloka steik ze žraloka zraloci steik zraloci steak recept žralok recept žraločí steak na grilu steak žralok steak ze zraloka recept recept na zraloka žralok recepty steaky ze žraloka jak udelat zraloka žraločí maso recept
Suroviny: steak žraločí, olej olivový, šťáva citronová, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka rybí, kůra citronová, zázvor sušený, olej
Marinovaný žraločí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAQX
16 názorů