Pikantní žraločí steaky

aanicka Kuchařka: aanicka

2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

350 g žraločích steaků
sůl
citrón nebo limetka
sójová omáčka
ústřicová omáčka
chilli omáčka
olej
koření na ryby
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z oleje, sójové, ústřicové, chilli omáčky a oblíbeného koření na ryby uděláme marinádu.

  2. Steaky osolíme a zlehka pokapeme limetkovou nebo citrónovou šťávou (ne moc).

  3. Steaky potřeme marinádou a necháme v chladu několik hodin uležet.

  4. Poté opékáme na pánvi nebo grilujeme.

Poznámka

Je to opravdu dobré maso a není tak cítit rybinou.

Pozor na sůl, sójová i ústřicová omáčka už slané jsou. Kdo nesežene ústřicovou, tak dá víc sójové.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní žraločí steaky

  • avozuz avozuz(neregistrovaný)

    ..žralok je vynikající ryba a moc dobře chutná,i příprava je jednoduchá

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Musím to zkusit, vypadá to superně:-p:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Mňam, žraloka jsem ještě nejedla, ale už hodně dlouho se na něho chystám. Určitě vyzkouším;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: priprava zraloka recept na přípravu žraloka žralok na grilu jak připravit žraloka priprava zraloka recept žraločí maso pečený steak ze žraloka příprava žraločího steaku grilovaný žralok příprava žraločích steaku příprava žraločího masa žralok příprava žraločí stejky top recepty na přípravu žraloka žralok recept žraločí steak-příprava připrava steaku žralok steak recepty recepty žraloči maso příprava steaku ze žraloka

Zapomněl/a jsem heslo