Vlhčený řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
Tuky | 199,07 g |
Vláknina | 2,31 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 184,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2011 14:41
Nadja:že bych je rozmazlovala?? budu o tom přemýšlet.....bzzzzzzzzzz.....zítra bude jen topinka na sucho,sypaná cukrem...umělym
1.)korpus propíchat ještě teplý
2.) krém jsem si vyndala večer a nechala ho povolit v lednici
a děkuji tímto za 21bod
1.)korpus propíchat ještě teplý
2.) krém jsem si vyndala večer a nechala ho povolit v lednici
a děkuji tímto za 21bod
8. 6. 2011 14:26
jejda neblbněte tohle byla fakt jen fofrovka, umíchat, nalít, napatlat a šup do lednice
8. 6. 2011 13:50
Tak toto k snídani? Nerozmazluješ si rodinku až přespříliš? Když se o tom ostatní dozví, nebude s nimi k vydržení!!!
To je přímo skvost na hodobóžový stůl.
A mám, prosím, ještě dotazy:
1/ Upečený korpus propícháme....... - ještě teplý nebo vychladlý?
2/ Za jak dlouho asi po vyndání z mrazáku je krém použitelný?
+21.
To je přímo skvost na hodobóžový stůl.
A mám, prosím, ještě dotazy:
1/ Upečený korpus propícháme....... - ještě teplý nebo vychladlý?
2/ Za jak dlouho asi po vyndání z mrazáku je krém použitelný?
+21.
8. 6. 2011 11:18
Teda takovou fofr snídani? Si vůbec nežijete špatně,taky bych si kousek dala.Karamel anoooo.
8. 6. 2011 11:16
Že fofrovka, ty fialka jedna skromná!
8. 6. 2011 10:54
srettko, tak po hnusný šichtě skvělá fofrovka, to se musí nechat! +
8. 6. 2011 10:21
Tak tohle znam z detstvi, rikavalo se mu ŽIZNIVÁ ABATYŠE. Akorat misto smetany tam bylo cely litr mleka a nahore vynilkovy krem bez masla, ale udelany z domacich zloutku. Vrsek byl posypany mletymi orechy. Mnam
8. 6. 2011 07:09
Takový luxus k snídani+15
7. 6. 2011 22:13
Tady je vse, co nam chutna..... Posilam obrovskeho bodika predem .
7. 6. 2011 22:06
Tak to mi nějak ušlo, ale jako u spagetky - to rodina nesmí vidět ani náhodou, o takový dort bych se pokusila možná tak na Boží hod+
7. 6. 2011 22:02
to chceš říct, že tohle děláš k snídani? , ještěže to nevidí ten můj, to by bylo keců, jak se jindde staraj ženušky o blaho svých nejbližších
7. 6. 2011 21:19
Srettipěkný fofr+ráda jsem se poučila o zamražení krémuto jsem nikdy nezkoušela
7. 6. 2011 20:44
+10
7. 6. 2011 20:19
Brutální nádhera - popíjím kávu a najednou taková dobrota Krásné foto
7. 6. 2011 20:15
Sodovka:nezdrcnul, a kdyby chtěl,tak zašlehat lžíci rozpuštěného stopro tuku a mělo by to být v cajku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda
Vlhčený řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgm4
43 názorů