Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to takové těstovinové rizoto, s jemnou chutí....masa, žampionů a bylinek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2011 15:48
14. 6. 2011 15:42
áále jenom čti..a komentuj
14. 6. 2011 15:34
14. 6. 2011 15:23
14. 6. 2011 15:20
cathleen: za odpověď Kadlikovi
za rcp a foto
a P.S.: mám pocit,že celá naše vláda je též bez těchto ozdob...páč tam je těch volůůůůů
14. 6. 2011 15:13
14. 6. 2011 15:08
14. 6. 2011 14:44
Masko je výborné, jemné, vyzkoušej a uvidíš
14. 6. 2011 14:22
14. 6. 2011 11:13
Já ji vařím v titanovém hrnci, tak ji promíchám jen po zalití vodou a pak už nemusím - nepřipálí se.
14. 6. 2011 11:03
Prosím Cathleen o zhovievavosť, nemudrujem, iba pre menej skúsených pridávam rady...
14. 6. 2011 10:44
14. 6. 2011 10:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 12 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 7 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: žampiony v pytli byčí žlázy na houbách jak připravit býčí žlázy byci zlazy bejčí koule recepty býčí žlázy býčí žlázy recepty býčí žlázy recept býčí pytel býči žlázy na žampionech býčí koule jak připravit tarhoně byčí žlázy složení tarhoni bejci zlazy varime z tarhoni tarhoňa se žampiony bejci tarhoňa složení jak vypadají býčí žlázy
Suroviny: býčí žláza, sádlo, cibule, žampióny, sůl, pepř, pažitka, petržel, libeček, těstoviny tarhoňa, harmonie chuti, česnek sušený
Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwYq
43 názorů