Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 6. 2011 10:16

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to takové těstovinové rizoto, s jemnou chutí....masa, žampionů a bylinek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

14. 6. 2011 15:48

rebeka: hele, nepoňoukej ji, jooo? :-)

rebeka rebeka

14. 6. 2011 15:42

srettko...nečti:-D:-D:-D:-D:-D
áále jenom čti..a komentuj:-!:yes::-D:-D:-D:-D

Iriska Iriska

14. 6. 2011 15:34

Zase další lahůdkový recept :yes::yes:+

Tanule19

14. 6. 2011 15:23

Dneska jsem na býčí žlázy koukala,přemýšlela jestli je vezmu nebo ne,ale nevzala,mám z nich trochu strach,přece jen jsem začínající kuchařka :-) někde jsem slyšela,že když se neumí připravit,nejsou chutné:-S

rebeka rebeka

14. 6. 2011 15:20

Kadlik::-D:-D:-D:-D

cathleen::yes::yes::-D:-D:-D za odpověď Kadlikovi;-)
za rcp a foto:yes::yes::-K:-K:-K
a P.S.: mám pocit,že celá naše vláda je též bez těchto ozdob...páč tam je těch volůůůůů:-D:-D:-D:-D:-D

cathleen cathleen

14. 6. 2011 15:13

Kadlik: Kadlíku, těm tvým, schovaným, tu hrůzu opravdově věřím!:-D:-D:-D

Kadlik Kadlik

14. 6. 2011 15:08

Býčích koulí není nikdy dost!!! Je to delikatesa!!! Ovšem, když je kráju, tak se mi hrůzou ty moje skovávají do bříška...:-8 Mám v mražáku kilo, v brzké době budu dělat.:yes:

cathleen cathleen

14. 6. 2011 14:44

1974andrea:....voli, Andrejko, už jen voli:-D
Masko je výborné, jemné, vyzkoušej a uvidíš;-)

1974andrea 1974andrea

14. 6. 2011 14:22

Teda ženský,vy máte ale spotřebu těch kulí,jsem tady teprv asi měsíc a už je to nejméně šestý recept. Chudáci bejci;-)

cathleen cathleen

14. 6. 2011 11:13

magdalenka: :-O ježíííš, to je jasný. A díky za rady, určitě pomůžou.
Já ji vařím v titanovém hrnci, tak ji promíchám jen po zalití vodou a pak už nemusím - nepřipálí se.

magdalenka magdalenka

14. 6. 2011 11:03

Pretože rada a často robím tarhoňu alebo slovenskú ryžu, viem, že to chce trocha cviku - odhadnúť množstvo vody na zaliatie osmaženej cestoviny. Vždy musí byť voda doslova horúca, zaliať, zamiešať, priklopiť. Vyvarovať sa zbytočného miešania, inak bude cestovina lepkavá, blemcavá. Najlepšie robiť na platni, rozptyľovači plynu, podobne ako ryžu. Tieto veci robím zvyčajne tak, že osve mäso a osve cestovinu a vo finále zmiešam.
Prosím Cathleen o zhovievavosť, nemudrujem, iba pre menej skúsených pridávam rady...:-K

cathleen cathleen

14. 6. 2011 10:44

magdalenka::-8 díky

magdalenka magdalenka

14. 6. 2011 10:32

Veľmi pekné!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony v pytli byčí žlázy na houbách jak připravit býčí žlázy byci zlazy bejčí koule recepty býčí žlázy býčí žlázy recepty býčí žlázy recept býčí pytel býči žlázy na žampionech býčí koule jak připravit tarhoně byčí žlázy složení tarhoni bejci zlazy varime z tarhoni tarhoňa se žampiony bejci tarhoňa složení jak vypadají býčí žlázy

Suroviny: býčí žláza, sádlo, cibule, žampióny, sůl, pepř, pažitka, petržel, libeček, těstoviny tarhoňa, harmonie chuti, česnek sušený

TopRecepty.cz

Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwYq