Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota82 kJ / 20 kcal
Bílkoviny0,54 g
Tuky0,12 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol0 mg
Sodík4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pepa z Kozojed

28. 6. 2013 12:13

Na výkend jseme si s koupily býčí žlázy tak si je uděláme jako řízek obalovaný a k tomu pivečko to bude pochoutka:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Jenny

12. 5. 2010 17:25

na řízečky sqwělééé,ale tohle musím vyzkoušet...+:yes::-O:yes:

atitas

21. 2. 2010 21:27

V pátek jsem je zrovna koupila,už jsem je nejedla nejmín 30 let. Ale jako mladá to byla naše vyhledávaná pochoutka.Nejlepší jsou smažené jako řízek.Už se hrozně těším.

cathleen

14. 10. 2009 16:27

:-)Odhoď předsudky a vyzkoušej:yes:Mně víc chutnají smažené, než dušené - třeba jako řízečky. Recept na ně tu taky je;-)

Ikala1

14. 10. 2009 13:57

Tak tohle se mi moc do pusy vzít nechce, ale když to tak všechny chválíte, tak asi přehodnotím názor. Jsem zvor zvědavý. Jedny máme v mrazáku, přítel mi slibuje, že mi je jednou udělá a že to ani nepoznám. Zatím tam ještě jsou. Ale jinavšem dobrou chuť!!!!:-)):-)):-)):-p

magdalenka

22. 7. 2009 08:31

Cathleen, ja si z Hodonína nosím konský salám, u nás sa zoženie málokedy. Zjem všetko - beriem to jednoducho ako MASO, nesmiem si predstaviť, ako to vyzeralo predtým, za živa. To by som umrela asi od hladu...

mirca75

22. 7. 2009 08:03

Cathleen:-)parádička-jedu k vám:-D.Ty ale umíš provokovat člověka na dovče:-S;-):-).Taky dělám jako směs,ale na způsob číny a je fakt dost šmrncovní jídlo:-p.Opět boďka:yes:

cathleen

22. 7. 2009 06:54

Barevné jídlo = veselé....proto;-). Býků by mi mohlo být jen líto, ale tímhle způsobem přemýšlet nemůžu, protože pak bychom museli z jídelníčku vyřadit vlastně všechno maso:-//Jediný, co fakt nemůžu, je konina - segra chová spoustu koní a poníků....

magdalenka

21. 7. 2009 20:41

Prečo sú veselé?
Švagor veterinár takto robí aj z kančích vajíčok...(z mladých samčekov - prasiatka) ale tie mi akosi nesadli...

Jenda1

21. 7. 2009 20:25

Ivuš, už mám v oblíbených a určitě vyzkouším;-). Posílám pátý bodík. :-)):yes::yes::yes:

Iriska

21. 7. 2009 16:06

Tak to je kvalita :-!:-!:yes:+

spagetka

21. 7. 2009 15:43

:yes:Tak tohle miluju!!!!na jakýkoli způsob a i můj tchán - jen musím říct, že jsme jediní z naší velké rodiny, kdo tohle papá na jakýkoli způsob. A řízky z nich :-p:-p:-p. takže když jsem chtěla udělat tchánovi radost na oslavě, tak už tušil, jaká ingredince to bude:-*:-*:-p

Bibinka

21. 7. 2009 14:35

Jiřinko, já to pojala vesele, protože jsou veselé i v názvu, ale je fakt, že jsem si za boha nevzpoměla na jiný a slušný název:-D:-))

Jikotka

21. 7. 2009 13:59

Ani nevím jestli bych to mohla jíst,nikdy jsem je nejedla a teď ten výraz "spermosliz" :-(:-O....I když vypadá to na fotce krásně a kdybych nevěděla co je to..... :yes::-D:-D.Nechci tímto nikoho odrazovat,jenom vyjadřuji svůj pocit :-*:-*Cathleen promiň :-))

cathleen

21. 7. 2009 12:55

:-D:-Dspermosliz...!:yes: U nás je seženeš normálně, nejsou ani drahý (50kč/kg)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept bíčí koule bíčí žlázy býčí žlázy býčí žlázy recepty kančí koule bici koule recept recept na byci zlazy veselé recepty býčí kule recept bičí koule recepty býčí žlázy kančí žlázy recept byčí žlázy smažené býčí žlázy bíčí koule recepty recepty-býčí koule recept na bíčí koule byčí maso rizky z bycich kouli

Suroviny: býčí žláza, špek, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, nať celerová, pórek, rajče, sůl, pepř, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka

TopRecepty.cz

Veselé býčí koule

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k59Y