Dušené okurky s liškami a křemenáči
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podlít i trochou bílého vína
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2012 22:47
Tanicka:Tanicko, já myslím, že si pochutnáte, zkuste a dejte mi pak vědět
22. 1. 2012 22:36
Zajímavé, neobvyklé. Lišky jsou v mrazáku - dávám bod a ukládám
1. 8. 2011 17:43
Ještě jednou všem děkuji, jsem moc ráda, že se s vámi můžu o recepty podělit
1. 8. 2011 14:48
Andrej,tak to je mi jasny..na Plzensko jsem jezdila v detstvi s maminkou a jsou to nezapomenutelne zazitky Ale ted z Olomouce uz je to mooc daleko Jinak bych na ty houby s tebou sla moc rada,protoze uz taky nemam doma pro ne pochopeni..jist ano,ale sbirat ne
31. 7. 2011 23:29
1974andrea:neví,o co přicházejí..chuť a lahodnost hub je nezměnitelná
31. 7. 2011 22:40
Oskeruska:Ahoj, holky já bych vás tak vzala všechny na ty houby, doma pro to nemají pochopení a já to miluju. Jsem z Plzně a rostou na jih od Plzně.
31. 7. 2011 22:37
Andrejko,pises Rebece,at prijede na houby k vam..no ja bych taky prijela-ale at hledam jak hledam,netusim,kde to "U VAS" je Koukla jsem na tvuj ulovek a tolik kremenacu jsem nevidela za cely svuj dlouhy zivot-na toz naraz
31. 7. 2011 20:38
Moc děkuji všem za milé a vtipné komentáře a všem přeji také houbařské úspěchy
31. 7. 2011 19:33
Ach jo, moje oblíbené lišky, které miluji, ale nemám. Ale jídlo vypadá fakt dobře+11
31. 7. 2011 18:29
Moc hezký receptík,který se mi líbí+10
31. 7. 2011 18:14
Recept se mi moc líbí, mám uloženo a určitě vyzkouším, až budou hřiby (u nás teprve začínají).
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super
31. 7. 2011 16:34
Zajímavá kombinace
31. 7. 2011 15:52
zajímavá určitě i dobré+1
31. 7. 2011 15:46
rebeka:Moje rodiče jsem včera tak tím košem navnadila, že dneska taky, déšť nedéšť, vyrazili a mají 2 přepravky na zeleninu. Ani jim to nezávidím, tolik práce s tím
31. 7. 2011 15:38
spagetka:Já už musela použít lišky z mrazáku, tady u nás moc nerostou. Letos jsem na ně narazila jenom jednou, ale mrkni do fotoalb na můj včerejší úlovek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 54 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 10 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Další recepty
Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky
Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
25 názorů