Rajčatovo - cibulový salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 704 kJ / 3 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,42 g |
Tuky | 10,40 g |
Vláknina | 96,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 728,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2011 10:59
10. 8. 2011 13:29
10. 8. 2011 13:06
Podložím deku, uložím fľaše, zabalím a navrch zakryjem ešte jednou dekou. Nechám vychladnúť úplne, teraz v lete je to 2 dni, fľaše nesmú byť ani troška vlažné.
Neboj sa uzavrú sa prvotriedne. Keď sa nám takto zavarené zeleniny a ovocie ešte počas niekoľkých desiatok rokov nikdy neskazili, neskazia sa ani tebe ( zavárala takto niektoré veci už moja babička ).
10. 8. 2011 12:59
10. 8. 2011 12:40
Doufám, že mě Terezka nezabije, takhle to dělám já. Zavírá sklenice ale můj muž, má větší sílu a postřeh, když je třeba víčko přes závit
10. 8. 2011 12:34
10. 8. 2011 12:33
10. 8. 2011 11:50
10. 8. 2011 09:39
Aj ja zaváram zelené paradajky s cibuľou, recept nepridám, je podobný tvojmu, iba paradajky nechávam vcelku, pridávam zelerovú vňať a sterilizujem. Určite sa ozvú hlasy o solaníne...zatiaľ žijem, ale kilá toho denne nezjem...(tak isto sa čudujem, že som prežila - ako decko som skonzumovala snáď metrák marhuľových jadierok...)
10. 8. 2011 09:35
10. 8. 2011 09:31
10. 8. 2011 08:26
V čom je lepšie to spojenie semienok horčice a fruktózy ? Kvôli diabetu ? Má to nejaký význam ? Myslím zdravotný...
10. 8. 2011 08:11
10. 8. 2011 08:04
10. 8. 2011 07:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 23 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 40 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 1 hodinou
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 2 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 4 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: rajčatovo cibulový salát rajcatocibulovy salat rajcatovocibulovy salat cibulový salát rajčatovo-cibulový salát suchy dunst recepty nalev na rajčatovocibulovy salat rajcatovo cibuloví salat rajčatovo - cubilový salát rajcatova salat rajcinovo cibulovy salat rajcatovo cibulovy salar rajcatovo cibulovej salat rajčatovo - cubilový salát recept s dekem a rajcaty recept na rajčatovo cibulovy salat recepty rajčatovo cibulovy salat rajcotovo cibulovy salat rajcatovibulovy salat cibulový salát recept
Suroviny: rajče zelené nezralé, cibule, voda, ocet, cukr, pepř celý, koření nové koření, sůl, bobkový list
Rajčatovo - cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jArv
15 názorů