Rajčatový salát s tuňákem

toprecepty.cz Kuchař:

Saláty 5 názorů

32

Suroviny

500 g rajčat
200 g tuňáka
3 vejce vařená natvrdo
citronová šťáva z 1/2 citronu
pepř
zelenou petrželku
4-5 lžic oleje
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso čerstvého tuňáka osolíme, upečeme a vychladlé rozdělíme na kousky. Můžeme použít i rybí konzervu.

  2. Rajčata a vejce rozkrájíme na plátky, vše vložíme do mísy a polijeme olejem, v němž jsme rozmíchali sůl, pepř, citrónovou šťávu a sekanou petrželku.

  3. Podáváme i jako samostatné jídlo s chlebem nebo se slaným pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčatový salát s tuňákem

  • HankaPu HankaPu

    Elí, diky:-) Mrzí mě to, ale mám už delší dobu rozbitý foťák:-(
    Ale těším se, až zase začnu fotit:-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Překrásný obrázek...:yes: Hani, věnuj se tomu častěji, tvoje fotky jsou ozdobou těchto stránek.:yes::-K

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Opět a zase eňoňuno. Rajčátkový salát na všechny možné způsoby a v jakémkoliv množství to je něco pro nás.

    Odpovědět

  • maris maris

    Hani, sice jsi mně salát " vyfoukla ":-O ,ale přidala jsi k němu nádherné fotky :yes::-))

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Rychlý a výborný salátek:yes::yes: +

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo