Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 069 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,56 g |
Tuky | 115,93 g |
Vláknina | 46,56 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 129,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept- jeho název a vše další je napsáno podle jednoho z našich největších odborníků na houby - Pana Ing. Baiera
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2011 09:16
6. 10. 2011 16:39
6. 10. 2011 13:13
6. 10. 2011 07:19
6. 10. 2011 06:22
A k tomu ohřívání - kdysi jsem slyšela, že pokud se jídlo z hub vychladí a ohřeje třeba druhý den, tak to nevadí. Ale nesmí zůstat v kastrolku třeba na okraji kamen nebo v teple. Potom prý houby uvolňují nějaké látky, které jsou jedovaté.
Také běžně houbová jídla jíme minimálně ještě druhý den, protože jsme s manželem sami a zásadně vařím na dva dny.
5. 10. 2011 20:25
5. 10. 2011 20:15
5. 10. 2011 20:12
5. 10. 2011 20:09
5. 10. 2011 20:08
5. 10. 2011 20:03
5. 10. 2011 19:05
5. 10. 2011 17:47
5. 10. 2011 17:32
5. 10. 2011 15:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 1 minutou
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 41 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 2 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lečo s houbami zeleninové lečo s houbami ohřívání hub houbové lečo lečo s houbama lečo z hub sterilované lečo s houbami lečo recept sterilovane houbové lečo ohřívání jídel z hub ing.baier ohřívání houbových jídel houby ohřívání ohřivání leča houbové lečo sterilované hubové lečo ohřev leča zeleninova leco s houbami zeleninové lečo s houbama zeleninove leco s na houbách
Suroviny: sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, klobása, houby čerstvé, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, vejce, sýr tvrdý
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlyY
21 názorů