Kvašené pikantní zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 147 kJ / 3 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,90 g |
Tuky | 23,98 g |
Vláknina | 313,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42,22 g |
Sůl | 100,30 g |
Sacharidy | 530,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto zelí je vynikající jako salát, zdravé, plné vitamínu C. Ještě mimo to nakládám zvlášť klasicky 20 kg zelí - pouze kmín, cibule, sůl a koprové semínko - , které pak používám k vaření. Domácí je domácí :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2011 13:12
11. 10. 2011 13:03
11. 10. 2011 12:56
11. 10. 2011 12:46
11. 10. 2011 12:41
11. 10. 2011 12:39
11. 10. 2011 12:37
myslíš, že by se zelí dalo napěchovat i do 5litrové sklenice
samozřejmě s menší gramáží všeho
11. 10. 2011 11:56
11. 10. 2011 11:48
půlku, takže je to jen o poměru, jak to komu chutná ale
Andrejko, už taky nešlapeš, jen tížíš. Já kdysi fakt i doma šlapala (ZELÍÍÍÍÍ), teď už teda ne, na zatížení mám perfektní kusy křemene
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Kysané zelí patří mezi české superpotraviny. Na podzim vás ochrání před virózami i bacily!
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: kvašené zelí kvašené zelí recept domácí kvašené zelí recept na domácí kvašené zelí recept na kvašené zelí kvaseni zeli kvašené zeli ve sklenici šlapání zelí kvašené červené zelí kvašené zelí recepty zeli kvašene recept kvašené zelí recepty kvašené zelí jak udělat kvašené zelí šlapané zelí kvašené zelí s křenem recepty na kvašené zelí kvasene zeli do sklenic nádoba na kvašení zelí pikantní zelí
Suroviny: zelí bílé, cibule, kapie červená, mrkev, křen, kopr, jablko, deko, kmín celý, sůl, bobkový list, koření nové koření
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
24 názorů