Kvašená zelenina Pickles
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2023 10:33
15. 9. 2017 14:53
15. 9. 2017 13:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 44 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 22 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nakládaná zelenina pickles kvašena zelenina recept pickles recept pickles kvašena zelenina recepty kvasená zelenina nakládaná kvašená zelenina recept recept na kvašenou zeleninu pikles recept kvasena zelenina v soli nakládaná kvašená zelenina recept na pickles pickles recepty zelenina pikles kvašená zelenina-recepty recepty na pickles pikles recepty recepty na kvašenou zeleninu pikles picles
Suroviny: zelenina, zelí hlávkové, mrkev, ředkvičky, ředkev, řepa červená, cibule, kmín celý, křen, feferonka, česnek,
Kvašená zelenina Pickles
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBoB
Milujete kvašenou zeleninu? Ochutnejte domácí pickles, které můžete jíst už za několik dnů