Směs alá špíz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,44 g |
Tuky | 18,78 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 7,24 g |
Sůl | 17,91 g |
Sacharidy | 43,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 12:42
další krásný obrázek, díky němuž láká recept k vyzkoušení
bravo,holky(kluci) a hodně štěstí
bravo,holky(kluci) a hodně štěstí
24. 11. 2011 12:26
Martine, moc jsme si pochutnali, neměla jsem ananas, ale i bez něho to bylo moc dobré a dala jsem jen lžičku Podravky pikant. Posílám Ti bodík+
31. 10. 2011 17:25
maris: ta cherry rajčátka jsou také nakrájená tak co by praskalo?
31. 10. 2011 15:34
martin 77: Martine, Eliza píše, že praskne cherry rajče a ne klobása, asi bys měl pořádně číst Ty
31. 10. 2011 15:34
jo ještě jsem nepoděkoval za přivítání na těchto stránkách takže děkuji teď. moc rád vařím většinou se držím už osvědčených receptů, ale někdy mám chuť improvizovat, tedy když je na to čas. Jsem řidič MKD takže toho času moc není, ale snažím se využít každé příležitosti abych mé manželce, synovi i sobě něco dobrého uvařil
31. 10. 2011 15:29
Eliza: dobrý den chci jen reagovat na vaši odpověď ve smyslu že klobása praskne....., kdyby jste si recept pořádně přečetla tak klobása je nakrájená na kolečka a je oloupaná takže nechápu co by na ní mělo prasknout
29. 10. 2011 20:57
No já nevím,ale ražniči je také maso a jiné suroviny připravované na jehle a máme tady spoustu receptů v pekáčku bez jehly.Proč by nemohla být směs ala špíz bez špejleA pokud se rajčátka a ananas přidají po zatáhnutí masa a je vše pod pokličkou,tak by to šplíchnout neměloPodravku používám často
Recept se mi líbí+6
Recept se mi líbí+6
28. 10. 2011 22:16
Já nevím, ale klobásu s ananasem a cherry rajčetem, které v pánvi zaručeně praskne, bych asi nedala... Podle mně je ten recept blbost.
28. 10. 2011 21:54
Eliza:Eli, taky to neberu jako klasický špíz. Ale Martin píše.. směs..a všechny složky se dají na špízy použíto podravce mlčím, ani doma nemám, nevařím s ní
28. 10. 2011 21:36
No, holky, chválíte špíz, ale mně to teda jako špíz nepřipadá...Nesplňuje to základní charakter špízu - opékání surovin na jehle. Jsou to kousky, které by se mohly na špíz nabodat, ale nabodané nejsou (proto to slůvko alá v názvu), jsou opečené v pánvi a dušené s podravkou.
28. 10. 2011 20:59
Vítej na Topreceptech!!
28. 10. 2011 20:40
Špíz je opravdu moc vděčné jídlotaky máme rádi a kombinace mají velké možnosti, záleží na nápadu+2
Ať se Ti zde na topíkách líbí
Ať se Ti zde na topíkách líbí
28. 10. 2011 20:29
Martine77, vítám tě v naší Topácké rodině, jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo.
Špíz je vděčné jídlo, které chutná snad každému, není těžké a na jehlu se dá napíchat pousty surovin, které nám chutnají. Máš 1.boda
Špíz je vděčné jídlo, které chutná snad každému, není těžké a na jehlu se dá napíchat pousty surovin, které nám chutnají. Máš 1.boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 2 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 6 minutami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 15 minutami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 16 minutami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 17 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 18 minutami
Mini Pavlova se šlehačkou
kastan72 uvařila před 22 minutami
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 46 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Verounek uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné rohlíky
Tonja uvařila před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smetanové krémy pro děti: Využít je můžete na narozeninový dort nebo dezert
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Smetanová omáčka z pečených paprik se výtečně hodí k těstovinám. Překvapí jednoduchou přípravou a jemnou chutí
Další recepty
Tématické fráze: špízy na pánvi špíz na pánvi špízy bez jehel rez lina manzelka špízy bez masa obrázek špízu spiz do pekacku špízy recepty recept na spiz na panvy maso ala spiz masova smes jako ala ražniči pečené kuřecí na špejli co ještě napíchat špízy bez jehly špíz bez spejle recept na špízy rohlikovy spiz ala spizy line spizy co použít na špízy špízy připravované v troubě
Suroviny: cibule, špek, rajče cherry, paprika čerstvá červená, klobása, kýta vepřová, kompot ananasový, bujón zeleninový, sůl, pepř, podravka
Směs alá špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6W0
13 názorů