Vepřové bylinkové špízy
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,84 g |
Tuky | 50,41 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 4,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2023 08:21
recept se mi líbí a foto je moc hezké jen mi tam trochu vadí ten bobkový list - pokud není čerstvý tak bych raději dala špetičku mletého (lze koupit) do té marinády, myslím, že by to šlo
5. 9. 2010 16:08
moc pěkný receptík,taky mám ráda bylinky v jídle,hlavně v létě když je větší možnost bylinek čerstvých.+1
13. 6. 2010 11:36
Eli,práve dnes ráno sme sa doma bavili o marinádach na gril a ja som hovorila,že najlepšia je úplne jednoduchá-z oleja,byliniek,citrónu,cesnaku a bob.listu.A akurát som natrafila na tento receptHneď by som to išla realizovať,ale v noci bol silný vietor a zhodil mi všetky kvetináče s bylinkami z okna,takže mám po oregane aj koriandri,zostala len bazalka
13. 6. 2010 11:28
http://www.ajina-kucharka.wz.cz/recept.htmVůně bylinek, to je nádhera. Včera jsem si ze zahrádky donesla čerstvé bylinky, zkusím
11. 1. 2010 18:40
Pro fanousky Jamieho Olivera prave vznika novy web.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.
www.e-jamie.eu
Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".
V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.
www.e-jamie.eu
Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".
V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.
24. 2. 2009 21:40
Krásné fotky a jídlo taky po přečtení vypadá silně jedle
24. 2. 2009 21:37
dobré maso a bylinky...víc není potřeba , vypadá to božsky , taky nacpu zelené natě pomalu do všeho, ale už mi pomalu dochází zásoby, hlavně petrželky a ta kupovaná už mi tak nevoní
24. 2. 2009 17:46
Bylinek mám u nás doma plno - já se snažím pěstovat vše ,,, někdy zamrazím, usuším, ale nejlepší je, když někdo je u nás na zahradě a ptá se co - to je ? A já, pokud nemám vysačky-cedulky, také už nevím, mám toho tolik od mé sestry, že ani nevím , co pěstujeme, ale vše krásně voní a protože máme velkou zahradu, tak si tam "pinožím" vše , co dostanu, nebo si sama namnožím, což já ráda
24. 2. 2009 17:38
Mně se vždycky líbila kuchyň plná bylinek, ale neuměla jsem je používat. Tak jsem je tam jen měla, dokud neuschly. Vlastně mě to naučil až Jamie Oliver - teda jeho pořady , i když to podle mě občas přehání.
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!)
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!)
24. 2. 2009 16:52
No, já jsem myslela, že jsem si v létě nasbírala libečku dost, ale ne, už kupuji jen sušený. Bazalku mají snad v kořenáčích a petržel taky. Vypadá to fakt hezky s těma bylinkama, jen nejsem moc zvyklá. Vlastně jsem je začala používt až jsem začala chodit tady na recepty, samozřejmě krom třeba pažitky a libečku do polívky, dokud jsem měla čerstvý. Já se polepším v létě a pak ze mne bude babka kořenářka. Elizo
24. 2. 2009 16:48
Počkám na léto, až budu mít čerstvé bylinky. Teď mám jen sušené a to není ono. Sušená rajčata bych mohla dávat do všeho, mám je moc ráda, rodina naštěstí taky
24. 2. 2009 16:38
Děkuju . Ještě jsem zapomněla napsat, že někdy prokládám sušenými rajčaty vylovenými z oleje. Rodina je rozdělena 2:2 pro a proti. Ale to nevadí, já je klidně vyjím všechny... Dnes jsem je neměla, bylo by to barevnější. Třeba příště .
24. 2. 2009 16:30
To je lahoda, dělám to hodně v létě na grilu venku a libeček používám po hrstích. K tomu obkládám na veliký talíř spousty zeleniny a chleba- teď už budu péct chleba sama jupííí.
24. 2. 2009 16:25
Sláááva bylinky i s libečkem a vypadá to nááádherně
24. 2. 2009 16:18
Elizo - luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dýňové šátečky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Přidáno před 5 hodinami
Salát s mozarellou a ořechy (pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvový salát s kapary
Přidáno před 10 hodinami
Zelný salát plný vitamínů
Přidáno před 10 hodinami
Zase jiná zelná polévka
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejúžasnější buchty od babičky
katerinakerby@seznam.cz uvařila před 3 minutami
Borůvkový máslový koláč
Magdalennaa uvařila před 1 hodinou
Lilek zapečený s vejcem
MatEva uvařila před 1 hodinou
Houbové rizoto
zavodnice uvařila před 1 hodinou
Palačinky s džemem
tomasgsxr uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté jablečné řezy
malipi uvařila před 3 hodinami
Cikánský řízek
Bandurek uvařila před 3 hodinami
Květák zapečený v majonéze
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Beruna uvařila před 4 hodinami
Králík na smetaně po staročesku
Ttttt uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Novým kávovým hitem je cascara: Kávový čaj je přirozeně sladký a má méně kofeinu než klasická káva
Začínáme s fritézou: Jak snadno připravit perfektní hranolky a kuřecí křidélka, kterým nikdo neodolá
Těhotnej kuchař nabídl recept na tvarohové koláčky z pekárny ve Smržovce: Vždycky sním čtyři na posezení, říká influencer
Další recepty
Tématické fráze: jamie oliver recepty jamie oliver kuchařka spiz z veprove panenky kucharka jamie oliver vepřové špízy vepřová panenka jamie oliver vepřové maso na bylinkách bylinky na veprove maso spízy z veprove panenky vepřové na bylinkách jamie oliver vepřová panenka recepty jamie oliver špíz z panenky vepřová panenka špíz vepřová panenka se sušenými rajčaty špízy vepřové vepřová panenka na bylinkách špízy z panenky jamieoliverrecepty panenka plněná sušenými rajčaty
Suroviny: panenka vepřová, čerstvé bylinky, libeček, cibulka jarní, česnek, olej olivový, šťáva citronová, bobkový list, pepř, sůl
Vepřové bylinkové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERYK
15 názorů