Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové bylinkové špízy

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 2. 2009 15:54

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 895 kJ / 931 kcal
Bílkoviny114,84 g
Tuky50,41 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy4,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 5. 2023 08:21

:-)<3:yes::yes:recept se mi líbí a foto je moc hezké jen mi tam trochu vadí ten bobkový list - pokud není čerstvý tak bych raději dala špetičku mletého (lze koupit) do té marinády, myslím, že by to šlo :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 9. 2010 16:08

moc pěkný receptík,taky mám ráda bylinky v jídle,hlavně v létě když je větší možnost bylinek čerstvých.;-)+1:yes:

Ivana79 Ivana79

13. 6. 2010 11:36

Eli,práve dnes ráno sme sa doma bavili o marinádach na gril a ja som hovorila,že najlepšia je úplne jednoduchá-z oleja,byliniek,citrónu,cesnaku a bob.listu.A akurát som natrafila na tento recept:-pHneď by som to išla realizovať,ale v noci bol silný vietor a zhodil mi všetky kvetináče s bylinkami z okna,takže mám po oregane aj koriandri,zostala len bazalka;-(

Alena

13. 6. 2010 11:28

http://www.ajina-kucharka.wz.cz/recept.htmVůně bylinek, to je nádhera. Včera jsem si ze zahrádky donesla čerstvé bylinky, zkusím

msd

11. 1. 2010 18:40

Pro fanousky Jamieho Olivera prave vznika novy web.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.

www.e-jamie.eu

Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".

V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.

zizala zizala (moderátorka)

24. 2. 2009 21:40

Krásné fotky a jídlo taky po přečtení vypadá silně jedle:yes:

Marta Marta

24. 2. 2009 21:37

dobré maso a bylinky...víc není potřeba :-p, vypadá to božsky :yes::yes:, taky nacpu zelené natě pomalu do všeho, ale už mi pomalu dochází zásoby, hlavně petrželky a ta kupovaná už mi tak nevoní :-(

Jana Pá

24. 2. 2009 17:46

Bylinek mám u nás doma plno - já se snažím pěstovat vše ,,, někdy zamrazím, usuším, ale nejlepší je, když někdo je u nás na zahradě a ptá se co - to je ?:-(( A já, pokud nemám vysačky-cedulky, také už nevím, mám toho tolik od mé sestry, že ani nevím , co pěstujeme, ale vše krásně voní a protože máme velkou zahradu, tak si tam "pinožím" vše , co dostanu, nebo si sama namnožím, což já ráda:-D

Eliza Eliza

24. 2. 2009 17:38

Mně se vždycky líbila kuchyň plná bylinek, ale neuměla jsem je používat. Tak jsem je tam jen měla, dokud neuschly. Vlastně mě to naučil až Jamie Oliver - teda jeho pořady :-), i když to podle mě občas přehání.
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!) :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2009 16:52

No, já jsem myslela, že jsem si v létě nasbírala libečku dost, ale ne, už kupuji jen sušený. Bazalku mají snad v kořenáčích a petržel taky. Vypadá to fakt hezky s těma bylinkama, jen nejsem moc zvyklá. Vlastně jsem je začala používt až jsem začala chodit tady na recepty, samozřejmě krom třeba pažitky a libečku do polívky, dokud jsem měla čerstvý. Já se polepším v létě a pak ze mne bude babka kořenářka.:-)):-D Elizo :yes::yes:

maris maris

24. 2. 2009 16:48

Počkám na léto, až budu mít čerstvé bylinky. Teď mám jen sušené a to není ono. Sušená rajčata bych mohla dávat do všeho, mám je moc ráda, rodina naštěstí taky:-)

Eliza Eliza

24. 2. 2009 16:38

Děkuju :-). Ještě jsem zapomněla napsat, že někdy prokládám sušenými rajčaty vylovenými z oleje. Rodina je rozdělena 2:2 pro a proti. Ale to nevadí, já je klidně vyjím všechny...:-p Dnes jsem je neměla, bylo by to barevnější. Třeba příště :-).

Bibinka Bibinka

24. 2. 2009 16:30

To je lahoda, dělám to hodně v létě na grilu venku a libeček používám po hrstích. K tomu obkládám na veliký talíř spousty zeleniny a chleba- teď už budu péct chleba sama jupííí.;-):yes:

spagetka spagetka

24. 2. 2009 16:25

Sláááva bylinky i s libečkem a vypadá to nááádherně ;-):-p:yes::yes:

Paprika Paprika

24. 2. 2009 16:18

Elizo - luxusní :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jamie oliver recepty jamie oliver kuchařka spiz z veprove panenky kucharka jamie oliver vepřové špízy vepřová panenka jamie oliver vepřové maso na bylinkách bylinky na veprove maso spízy z veprove panenky vepřové na bylinkách jamie oliver vepřová panenka recepty jamie oliver špíz z panenky vepřová panenka špíz vepřová panenka se sušenými rajčaty špízy vepřové vepřová panenka na bylinkách špízy z panenky jamieoliverrecepty panenka plněná sušenými rajčaty

Suroviny: panenka vepřová, čerstvé bylinky, libeček, cibulka jarní, česnek, olej olivový, šťáva citronová, bobkový list, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové bylinkové špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERYK