Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 895 kJ / 931 kcal
Bílkoviny114,84 g
Tuky50,41 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol240 mg
Sodík233 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy4,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Simona Skolakova

5. 9. 2010 16:08

moc pěkný receptík,taky mám ráda bylinky v jídle,hlavně v létě když je větší možnost bylinek čerstvých.;-)+1:yes:

Ivana79

13. 6. 2010 11:36

Eli,práve dnes ráno sme sa doma bavili o marinádach na gril a ja som hovorila,že najlepšia je úplne jednoduchá-z oleja,byliniek,citrónu,cesnaku a bob.listu.A akurát som natrafila na tento recept:-pHneď by som to išla realizovať,ale v noci bol silný vietor a zhodil mi všetky kvetináče s bylinkami z okna,takže mám po oregane aj koriandri,zostala len bazalka;-(

Alena

13. 6. 2010 11:28

http://www.ajina-kucharka.wz.cz/recept.htmVůně bylinek, to je nádhera. Včera jsem si ze zahrádky donesla čerstvé bylinky, zkusím

msd

11. 1. 2010 18:40

Pro fanousky Jamieho Olivera prave vznika novy web.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.

www.e-jamie.eu

Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".

V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.

zizala

24. 2. 2009 21:40

Krásné fotky a jídlo taky po přečtení vypadá silně jedle:yes:

Marta

24. 2. 2009 21:37

dobré maso a bylinky...víc není potřeba :-p, vypadá to božsky :yes::yes:, taky nacpu zelené natě pomalu do všeho, ale už mi pomalu dochází zásoby, hlavně petrželky a ta kupovaná už mi tak nevoní :-(

Jana Pá

24. 2. 2009 17:46

Bylinek mám u nás doma plno - já se snažím pěstovat vše ,,, někdy zamrazím, usuším, ale nejlepší je, když někdo je u nás na zahradě a ptá se co - to je ?:-(( A já, pokud nemám vysačky-cedulky, také už nevím, mám toho tolik od mé sestry, že ani nevím , co pěstujeme, ale vše krásně voní a protože máme velkou zahradu, tak si tam "pinožím" vše , co dostanu, nebo si sama namnožím, což já ráda:-D

Eliza

24. 2. 2009 17:38

Mně se vždycky líbila kuchyň plná bylinek, ale neuměla jsem je používat. Tak jsem je tam jen měla, dokud neuschly. Vlastně mě to naučil až Jamie Oliver - teda jeho pořady :-), i když to podle mě občas přehání.
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!) :-)

JanaDorazinova

24. 2. 2009 16:52

No, já jsem myslela, že jsem si v létě nasbírala libečku dost, ale ne, už kupuji jen sušený. Bazalku mají snad v kořenáčích a petržel taky. Vypadá to fakt hezky s těma bylinkama, jen nejsem moc zvyklá. Vlastně jsem je začala používt až jsem začala chodit tady na recepty, samozřejmě krom třeba pažitky a libečku do polívky, dokud jsem měla čerstvý. Já se polepším v létě a pak ze mne bude babka kořenářka.:-)):-D Elizo :yes::yes:

maris

24. 2. 2009 16:48

Počkám na léto, až budu mít čerstvé bylinky. Teď mám jen sušené a to není ono. Sušená rajčata bych mohla dávat do všeho, mám je moc ráda, rodina naštěstí taky:-)

Eliza

24. 2. 2009 16:38

Děkuju :-). Ještě jsem zapomněla napsat, že někdy prokládám sušenými rajčaty vylovenými z oleje. Rodina je rozdělena 2:2 pro a proti. Ale to nevadí, já je klidně vyjím všechny...:-p Dnes jsem je neměla, bylo by to barevnější. Třeba příště :-).

Bibinka

24. 2. 2009 16:30

To je lahoda, dělám to hodně v létě na grilu venku a libeček používám po hrstích. K tomu obkládám na veliký talíř spousty zeleniny a chleba- teď už budu péct chleba sama jupííí.;-):yes:

spagetka

24. 2. 2009 16:25

Sláááva bylinky i s libečkem a vypadá to nááádherně ;-):-p:yes::yes:

Paprika

24. 2. 2009 16:18

Elizo - luxusní :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jamie oliver recepty jamie oliver kuchařka spiz z veprove panenky kucharka jamie oliver vepřové špízy vepřová panenka jamie oliver vepřové maso na bylinkách bylinky na veprove maso spízy z veprove panenky vepřové na bylinkách jamie oliver vepřová panenka recepty jamie oliver špíz z panenky vepřová panenka špíz vepřová panenka se sušenými rajčaty špízy vepřové vepřová panenka na bylinkách špízy z panenky jamieoliverrecepty panenka plněná sušenými rajčaty

Suroviny: panenka vepřová, petrželka, bazalka čerstvá, libeček, cibulka jarní, česnek, olej olivový, šťáva citronová, bobkový list, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové bylinkové špízy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERYK