Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Špízy z vepřového masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 8. 2008 09:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie399 kJ / 95 kcal
Bílkoviny3,01 g
Tuky0,41 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ušák

25. 10. 2013 20:48

:-K:-K:-K:-K:-K:-K

juuuu

2. 12. 2012 18:21

fak dobre mňauuuu jenom zam nedavej hodne petrželky
:-)

lucky

14. 3. 2012 10:35

:yes: moc dobré

eva hubova eva hubova

2. 11. 2010 13:19

Špízy byly:-p:-p:yes:+3

kudlova3 kudlova3

17. 5. 2010 09:41

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Mňauuuu

30. 11. 2009 18:33

tak tohle jídlo skvělý....sama jsem ho zkoušela a jenom doporučuju!! Ty bylinky tomu dají příjemnou chuť ... doporučuju dávat více petrželky a špetku bazalky takhle kombinace je úžasná:-)):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špízy vepřový špíz špízy recepty vepřový špíz recept recepty z vepřového masa vepřové špízy špíz recept na špízy recepty špízy špízy recept recepty na spizy špíz recept recept na veprove spizy recept špízy nejlepší špízy nejlepší recepty z vepřového masa recept vepřové špízy recept špíz recepty veprovy spiz recept na špíz

Suroviny: řízek vepřový, bylinky, rozmarýn, koření oregáno, bazalka čerstvá, nať petrželová, česnek, olej, sůl, pepř, paprika čerstvá bílá, cibule, slanina anglická

TopRecepty.cz

Špízy z vepřového masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2jj