Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí paštika s griotkou a brusinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2011 22:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 739 kJ / 2 567 kcal
Bílkoviny94,75 g
Tuky215,74 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 2,79 g
Sodík 2,81 g
Sůl6,98 g
Sacharidy48,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

31. 12. 2011 12:21

Hotovo, pobíhá první ochutnávka:-D:-D a úspěch:yes::yes: z vepřových jater je konzistence hutnější, ale nevadí, pomazává se po jednotlivých soustech, chuťově nemá chybu:yes::yes: díky za inspitaci:-K dovoluji si přidat foto:-)

Eliza Eliza

30. 12. 2011 21:10

senky: Jani, po čtyřiadvaceti hodinách nakouknu - a jaké milé překvapení tady!!!...potěšila jsi mě a doufám, že si pochutnáte. :-) Děkuju za vyzkoušení.
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...:-)

senky senky

30. 12. 2011 15:54

Paštička mě dostala;-) chladí se v lednici:-D:-D
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí:-8 Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná:-p:-) Ochutnávače jsem nestačila odhánět:-D:-D:-D
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji:yes::yes:

Pajaska Pajaska

30. 12. 2011 15:12

No sakra,to je nádherná barvička paštiky a musí být hodně chutná.Moc krásná fotka Eli.:-K

Ivana Ch

30. 12. 2011 13:49

Recept vypadá mňamózně. Zkusím paštiku udělat, ale bez badyánu, ten nemůžu ani cítit.:-)):yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 12. 2011 10:10

Tak to je moc pěkná paštika, těším se i na tu druhou :-p

dzungila

29. 12. 2011 23:35

Super!:yes::yes::yes::-p

Bahula Bahula

29. 12. 2011 23:27

Tohle vypadá :yes: +4

Hedwika

29. 12. 2011 23:13

Eliza:Děkuji, budu čekat na druhou variantu:yes::yes:

Eliza Eliza

29. 12. 2011 23:11

Hedwika: Portský je ještě lepší, to zas nenapadlo mě.:-8 Tu druhou paštiku vložím zítra, dnes už neee...;-)

Hedwika

29. 12. 2011 23:05

Eliza: Prosím přidat:yes::yes::-p:-p , Griotku doma nemám,ale napadlo mne použít Portský :-*:-*

Eliza Eliza

29. 12. 2011 23:02

Hedwika: zázvor jsem použila mletý, ne sušený strouhaný. Ale stejně je výsledek vždycky na tom kterém kuchaři, jde o inspiraci. Já jsem se také inspirovala několika různými recepty, které jsem našla.
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...

Hedwika

29. 12. 2011 22:58

Příští týden vyzkouším, vypadá to moc papatelně:-*:-*. Nějak mi nesedí sušený zázvor, připadá mi jako piliny:-S, proto použiji čerstvý. Posílám bodík :-p:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

29. 12. 2011 22:54

:-p:-*:yes:

Eliza Eliza

29. 12. 2011 22:41

Moje první vyrobená paštika ;-) - snažila jsem se, aby měla hezkou barvu (díky griotce - je sice potřeba ji přesolit a přepepřit, aby se nechovala příliš sladce..) a hlavně, aby ničím nepřipomínala šedivou domácí paštiku mého dětství. Nikdy jsem ji už z trucu neochutnala, protože pocházela z přejetých zajíčků a srnek - a já v tom autě většinou seděla;-(:-8.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské

Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl

TopRecepty.cz

Domácí paštika s griotkou a brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNp5