Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2012 09:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 803 kJ / 1 148 kcal
Bílkoviny182,05 g
Tuky35,45 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 502 mg
Sodík 4,66 g
Sůl10,90 g
Sacharidy22,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborná záležitost na Silvestra, večírky s přáteli a zvlášť pak na povzbuzení do druhého dne po probdělé noci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

xjurny xjurny

28. 4. 2013 13:41

Dobrý den, recept jsem obnovil, rýpavé komentáře jsem smazal a nerad bych je mazal znova :-!.

taddy1 taddy1

27. 1. 2012 21:51

kokronilla: Hodně jsem váhala, kam bigos zařadit. Je to v podstatě hlavní jídlo i polévka...nevím. Ale je dobrý.:-)

bestickova

27. 1. 2012 18:07

já dělám bigos z kysaného zelí a čerstvého,půl na půl,přidávám rajský protlak,houby a červené víno,v žádném případě nezahuštuju..tak mě to naučila má babča v Polsku,ale co kraj,to bigos :-)

alena.kyp alena.kyp

27. 1. 2012 15:34

Já jsem jedla první bigos, když jsem byla za neteří na Islandu u její polské kamarádky. Byl výborný, tak jsem si ho také vyfotila, tak přidám bodík a foto.

kokronilla kokronilla

27. 1. 2012 13:35

A ještě: v letní variantě obkládám tenhle bigos mírně ogrilovanými rajčaty (na plátky, klidně griluju i v troubě, nebo mikrovlnce s gril. programem), a to je fakt zaručený střízlivák.. K tomu jedno malý pivko, a můžeš do práce (MHD, samozřejmě):-))

spagetka spagetka

27. 1. 2012 13:26

taddy1: jé to je fakt, přeřaď ho nejspíš mezi Ostatní;-);-)

kokronilla kokronilla

27. 1. 2012 13:22

Ano, přesně takhle dělají bigos v Polsku v oblasti, kde jsem žila, fakt velká mňamka. Nejlíp uvařit v pátek, a baštit až v neděli, ale kdo by to vydržel, že? Posílám bodíka, a dík za připomenutí, už jsem ho nevařila, ani nepamatuju.. Akorát, já bych asi nezařadila mezi polévky...;-)

Ivana Ch

27. 1. 2012 13:07

Tu máme taky rádi, hoodně moc.:-p:-p:-p:yes::yes::-K:-K

taddy1 taddy1

27. 1. 2012 11:33

spagetka: Jasně, hned se sní... jedině ho po uvaření na den schovat - ale voní... :-D

spagetka spagetka

27. 1. 2012 11:27

zizala: jaruško, no tos teda o hodně přišla, ihned naprav, můžeš se inspirovat i mým podobným, teddy ho má prakticky stejný,já mám víc rozpracovaný postup, ale každopádně je to mňamka a nestačí se uležet, což sice chyba je, ale co naděláš :-D:-D;-);-):yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

27. 1. 2012 11:23

Na bigos se chystám už dlouho, ještě jsem ho nejedla, ale ta kombinace je mi velice sympatická :-p

rimanka

27. 1. 2012 10:41

bigoš miluju, díky za recept, udělám!

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2012 10:40

taddy1:Vítej tady!:-K:-K Tohle jsem už určitě jedla a nemá to chybu.:-p

taddy1 taddy1

27. 1. 2012 10:35

spagetka:Moc děkuji za Tvá slova, budu se snažit sem dát to nejlepší, co umím. Tohle byly jen začátky při novém přihlášení. Nebudu tu často, pracuji hodně a tak se k PC dostanu cca 2x do měsíce. Nicméně - opravdu zdravím a díky...:-):-):-)

spagetka spagetka

27. 1. 2012 10:19

V podstatě s tebou souhlasím, mám tu recept, dala jsem jej do podobných a hlavně, nejlepší je ho udělat hodně, aby se parádně rozležel. Dávám ti bod, neb víš co je dobré :-D:-D;-):-p:yes:
Jo a dnes ses přihlásila, koukám, cos dala receptů - fajn, občas použij vyhledavač, ale jinak, ať se ti tu líbí a bacha!!!! Topkain je nevyléčitelně silná droga :-D:-D;-);-):-K:-K:-K
Jinak mám příbuzné v Polsku a jejich kuchyně se mi líbí, navíc je dost podobná naší příhraniční :-p:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bigoš bigos polski polsky bigos-recept polévka bigos bigos recept bigus polský bikoš bikos recept recept polský bigos polska kuchyně recepty recept na bigos jak uvařit bigus recept bigoš bikoš po polsku bikoš recepty polské recepty pravý bikos bikos polevka vykysané zelí polská polévka bigos

Suroviny: sádlo, cibule, maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, klobása, zelí sterilované, zelí kysané, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření divoké, sůl, pepř mletý, jíška

TopRecepty.cz

Bigos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E6rk