Neapolské makaróny

toprecepty.cz Kuchař:

Těstoviny 1 názor

32

Suroviny

850 g makaronů
50 g slaniny
50 g másla
1 stroužek česneku
petrželka
rajský protlak
strouhaný sýr
sůl
pepř
čerstvá bazalka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Makaróny uvaříme a mezitím si na pánvi rozpustíme slaninu s máslem a osmahneme jemně nakrájený česnek a petrželku, pak přidáme 2 lžíce protlaku trochu naředěného vodou.

  2. Přisolíme, připepříme a dusíme až zhoustne.

  3. Makaróny na teplých talířích přelijeme touto omáčkou. Posypeme strouhaným sýrem a čerstvou bazalkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Neapolské makaróny

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo