Sekaná od Jitky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 026 kJ / 1 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,19 g |
Tuky | 132,43 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 18,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2012 19:26
Príma sekaná+7
6. 3. 2012 19:25
Krásný recept a krásné foto, hned bych si dala je to za bod
6. 3. 2012 15:26
Andromeda23: Andromedo, vítám tě v naší Topkové rodině, jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady s náma i s receptama líbilo
Za sekanou ti dávám 3.bod mám za to, že bude dost dobrá a pak jsi nová
Za sekanou ti dávám 3.bod mám za to, že bude dost dobrá a pak jsi nová
6. 3. 2012 14:55
Ahoj,také Tě vítám tu na topreceptech a přeji Ti klídek a pohodíčku,mnoho dobrých receptů a skvělé vaření z novinek a dobrot co zde najdeš.Zdroj nemusíš uvádět pokud to kopíruješ z jiného webu a ten recept tam je Tvůj.Pokud to opisuješ z časopisu měl by se uvádět název časopisu pokud tam není autor.Co se týká fotek tak to neřeš,každý web si toto už dnes hlídá a značí svým jménem,tak že sem fotku z jiného webu dát nemůžeš hned to je vidět a samozřejmě se to nedělá.To raděj recept bez fotky...hezký den
6. 3. 2012 12:36
Jana Remkova:Děkuji za podporu
6. 3. 2012 12:36
Andromeda23: pochop, na každém webu máš ale v podmínkách, že se nekopírují cizí fotky, neb se jedná o autorská práva. Už se tu před nějakým rokem strhla mela, že sem někdo dával zkopírované ale cizí fotky, onen autor se ozval a pochopitelně naštval. Nebo naopak na jiné stránky se dávaly zkopírované fotky odsud, takže proto ta diskuze vznikla. Tak už to víš a je to.
6. 3. 2012 12:34
Andromeda23: klídek, to bude dobré. Vítej na Topreceptech
6. 3. 2012 12:18
spagetka:Děkuji.Tak až se zde jen trochu zorientuji bude to lepší.Jen jsem nečekala,že hned po prvním receptu se tady ztrhne taková mela.Sama ráda koukám po receptech,co dobrého vyzkoušet a ani by mě nenapadlo,hned každého kritizovat.Mrzí mě to
6. 3. 2012 12:13
Já myslím, že pokud máš vlastní foto, tak stačí jen třeba připsat, odkud je zdroj, ale zas bych to jako velký problém neviděla, protože se každý inspiruje nějakým receptem odjinud, těch receptů je tolik, že vymyslet takový, který neexistuje, snad už ani moc nejde.
6. 3. 2012 12:11
Jsem zde nová a nevím,zda se mohou vkládat odkazy na jiné stránky.Tedˇnevím zda mám litovat toho,že jsem sem dávala nějaké recepty.Myslela jsem,že jde spíše o to podělit se s někým o dobrý recept,než tady jen útočit.
6. 3. 2012 12:07
Zdroj je tohle : bucifousek.webgarden.cz/slane-nejen-pecivo/domaci-sekana-z-dp-2.html
6. 3. 2012 12:06
Zdroj jsem napsala.Sekanou jsem dělala já.Tak nevím ??
6. 3. 2012 12:01
uvést zdroj, by se slušelo, opisovat se nemá!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: bucifousek.webgarden.cz sekaná z domácí pekárny 500g bucifousek sekaná recepty od jitky jitka pečení sekana 500g všechno co mam rada-sekaná recept kuchařka andromeda 23 sekaná z domácí pekárny sekaná foto prima sekaná sekaná 500g recept sekaná s dijonskou hořčicí bucifousek recepty všechno co mám ráda recepty sekaná vsechno co mám ráda domácí sekaná kruti sekana z čeho se mele sekaná v domácí pekárně prava sekana
Suroviny: maso mleté, vejce, česnek, cibule, pórek, houska, mléko, solamyl, špek, paprika sušená sladká, kmín drcený, strouhanka, solčanka, sůl
Sekaná od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlAJ
13 názorů