Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandská sekaná v domácí pekárně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 9. 2011 19:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 935 kJ / 2 613 kcal
Bílkoviny262,48 g
Tuky132,87 g
Vláknina3,28 g
Cholesterol1 388 mg
Sodík7 584 mg
Sůl17,92 g
Sacharidy90,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.pekarnomanie.cz

Dělala jsem jen z půl kila, takže jsem přidala 1 vejce, koření na Mleté maso, Con carne a tekuté chilli - dle chuti.

Po zchladnutí formy jsem obrátila a ještě dopékala 15 minut.

Bacha na manipulaci, mně při obracení praskla.

Jinak teprve se s pekárnou seznamuju a díky Cathleen za cenné rady

Ještě doplňuju, sekanou míchám a dochucuju v míse mimo pečku

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

spagetka

5. 10. 2011 10:44

Jj díky za rady:-K:-K, teprve se s holkou seznamujeme ;-):-D

Dana61

5. 10. 2011 10:35

- výborná dobrota :yes::-D- sekané peču také v pekárně a také neotáčím nastavím pečení na 1.30 hodin a jak píše pidaeva, když není dopečená tak přidám - ona totiž nepeče tak dokonale jako trouba, ale sekané z ní jsou velmi štavnaté:yes:

pidaeva

30. 9. 2011 20:13

spagetka:ahojky, zdravím - já mám taky pekárnu, ale sekačku v ní obracet nemusíš, pokud není propečená, přidám ještě 10 minut a hlídám.....jenom postřeh..... :)))

Pajaska

30. 9. 2011 19:58

Rebi,sííí ,v pečce.Místo kastrolu pečka.Jo a šunkofleky taky.;-):-)

Pajaja

30. 9. 2011 18:37

spagetko, mňaam, krásná sekaná. A pěkné fotky. :-p:yes:+

rebeka

30. 9. 2011 18:30

Pajaska:jak francouzské..jako v pečce:-O:-?:-?

Pajaska

30. 9. 2011 18:24

Ladi,ty už taky řádíš s pečkou?? To je vynállez co?:-)):-))Nový mazlík žejo?:-D:-D Hele a francouzký brambory jsou také dobrý.;-)Máš sekačku mooc pěknou a až budeš dělat znovu a s houbami,tak dej vědět včas joooo???Přijedu na véču.:-)):-K

Jikotka

30. 9. 2011 16:34

No vidíš,začneš nás vyučovat :-!,sekanou jsem v pečce ještě ani nezkoušela,ale zasluhuješ si bodík :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Jana Pá

30. 9. 2011 12:29

No, vidíš, jak to jde :yes: Já, mám problém i s normální sekoškou v troubě :-O:-)),jo, posílám palec "hore", což znamená, že jde-"no:-?, přeci plusík,puntík":-D

maiva

29. 9. 2011 21:18

Pěkný receptík:-p+8:yes::yes:také jsem sekanou v pečce nedělala,zkusím;-)

zizala

29. 9. 2011 20:36

Hezky pečeš ;-):yes::yes::-K

cathleen

29. 9. 2011 20:34

:-p:yes: jsi šikula šikovná!

savlinka

29. 9. 2011 20:00

no super receptík:yes::yes::yes:

JanaDorazinova

29. 9. 2011 19:51

:yes::-p no vidíš, já jsem sekanou ještě v pekárně nezkoušela;-)

spagetka

29. 9. 2011 19:30

Jooo holky, až prej zítra, neb je spapkáno....:-D:-D;-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: holandská sekaná sekaná pečená v pekárně pečení sekane v domácí pekárně sekaná pečená v domácí pekárně holanska sekana maso v domácí pekárně pečená sekaná v pekárně pečení masa v domácí pekárně holandska sekaná recept pečení sekané v pekárně pecena sekana v domaci pekarne americká sekaná pečená domácí sekaná domácí sekaná domácí sekaná se sýrem pečené maso v domácí pekárně jak se peče sekaná v pekárně pečená sekaná domácí domácí pekárna maso recepty na sekanou v domaci pekarně

Suroviny: plecko, vejce, sýr, mléko, smetana ke šlehání, maggi, koření na americké brambory, strouhanka

TopRecepty.cz

Holandská sekaná v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7W1O