Šumajzl
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Levné, rychlé a chutné jídlo.
Ano, já vím, že je to podobné jako šoulet, ale úplně stejný recept tady není :)
P.S.: Foto přidám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2020 19:38
ad POZNÁMKA: je to podobné jako šoulet,
Myslíte, že do šouletu se dává špek?
Myslíte, že do šouletu se dává špek?
2. 3. 2020 19:15
BEZVADNÝ RECEPT, DĚLÁVÁM TAKÉ, JEN SE U NÁS JÍDLO JMENUJE ŠUMAJSTR . NEDÁVÁM TAM MASOX, JE TO ZBYTEČNÁ CHEMIE A STEJNĚ SE VYLEJE, STAČÍ JEN VÝVAR Z FAZOLÍ.
2. 2. 2019 23:57
Babička dělávala šumajzl někdy i s rýží, místo krup. Taka výborné.
9. 5. 2012 22:16
Já se moc omlouvám, napsala jsem to trošku špatně. Špek taky nechám chvíli na pánvi, a až pak to vše smíchám. Ještě jednou se moc omlouvám
9. 5. 2012 18:17
Je to výborné, ovšem postupovala jsem trochu podle Čokoládky. Posílám obrázky.
22. 4. 2012 11:01
no to by som k souletu celkom neprirovnala, do souletu ide suchy hrach a husacie sadlo...ale tvoje jedlo je urcite prijemne a niekto si tam tu souletovu dispoziciu urcite najde.
22. 4. 2012 10:47
Dělávám podobně, ale bez masoxu, přijde mi tam zbytečný.Stačí sůl, pepř, popř. trocha majoránky a česneku.Špek nechávám rozvonět na pánvi a pak teprve přimíchám kroupy a fazole.
Fazole doporučuji předem namočit a vařit bez soli, rychleji změknou (pro začátečníky).
Fazole doporučuji předem namočit a vařit bez soli, rychleji změknou (pro začátečníky).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Šunkofleky zvládne i kuchař začátečník. Máme pro vás 6 tipů na jejich vylepšení
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: šurmajzl šrumajzl sormajzl sumaizl šrumajsl vařené kroupy sumajzl kroupy a fazole co je sumaizl jak rychle změknou fazole fazole, kroupy babiččin šumajzl kroupy s fazolemi šumajzl sunajzl šumazl domácísumajstr šrumajzl recepty recept na šumazl šumjzl šumajzl jídlo kroupy fazole recept
Suroviny: kroupy, fazole, špek, masox
Šumajzl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDKy
7 názorů