Kroupova fazolacka s uzenym

vybusna Kuchařka:

Polévky 2 názory

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

konzerva červené fazole
1 dcl krup střední velikosti č.7
1/2 kg brambor
2 mrkve
1 petržel
uzená žebra (může být uzené koleno nebo 2 páry ostrých vyuzených domácích klobás)
cibule
6 zrnek černého pepře
kostka bujónu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do 3l vody dam varit udene rebra, alebo udene podla vlastnych moznosti, ja davam aj rebra, aj klobasy.

  2. K rebram pridam preplachnute jacmenne krupy, celu cibulu, cele korenie a varim do zmaknutia cca hodinu a pol.

  3. Potom pridam ocistene a na kocky nakrajane zemiaky a celu mrkvu a petrzlen.

  4. Ked su vsetky komponenty makke, pridam celu plechovku fazule aj s nalevom. Udene maso oberiem od kosti , nakrajam a vratim do polievky.

  5. Necham prevriet spolu s bujonom a podla chuti osolim a pridam stiplavu cervenu papriku. Krupy spravidla fazulovicu zahustia tak, ze nie je treba ziadne ine zahustovanie.

Poznámka

Tento a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=615

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kroupova fazolacka s uzenym

  • teny1 teny1

    Výborná, takové polévky, to je moje. Dávám bodík

    Odpovědět

  • Franta Novák Franta Novák

    Děvčico,nad takovou fazulačkou smekám klobouk. Již se mi sbíhají sliny. Zítra jdu nakoupit žebrá a klobásy :-p:-p:-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo