Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

9. 5. 2012 20:09

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie5 305 kJ / 1 268 kcal
Bílkoviny77,00 g
Tuky88,31 g
Vláknina18,42 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,71 g
Sacharidy36,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní plán vaření byl trošku jiný, ale když jsem otevřela dózu se strouhankou včera čerstvě nastrouhanou, bylo mi jasné, že takový žluklý sajrajt nemůžu strčit do masa. Není to poprvé, co mi takovou paseku rohlíky udělaly. Nevím, co dávají do těsta, že pak čerstvě namletá strouhanka smrdí.

Takže místo masovo-zeleninových karbenátků byly takto připravené papriky a moc nám s přírodní šťávou vonící po vyškvařené slanince chutnaly. Nedávala jsem žádný zeleninový bujón, ani jsem nijak nedochucovala. Všechno pustilo príma šťávu a hezky se to upeklo.

Dovětek k paprikám-pokud jsou papriky hodně úzké, odřízneme kousek špičky a tím se lépe a více naplní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

10. 5. 2012 12:03

Na adresu plněných paprik musím říct, že jsme se vééélmi dlouho neměly rády;-(,. Patrně vzpomínky na školní jídelnu.Před třemi roky se nám urodilo tolik rajčat, že mě manžel uprosil, abych mu udělala plněné papriky na rajčatech, prý mu je dělávala maminka. Byla to velká bašta, inspirovala jsem se tehdy v časopisu Gurmán - to jsem ještě nevěděla, že existuje tak bezva parta nadšených kuchařek a kuchtíků na Top-receptech. Potvrzuji, plněné papriky už natrvalo patří do našeho jídelníčku a díky, že jsi mě to připomněla.:-K posílám bod:yes:

1974andrea 1974andrea

10. 5. 2012 12:01

Tak brambory jsem ještě do paprik nedávala, ale vypadá to celé sakum prdum super. Mám plněné papriky moc ráda s čímkoliv:-p:yes:

Ivana79 Ivana79

10. 5. 2012 09:40

Mňam,to vyzerá fakt lahodne:-*:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 5. 2012 09:07

Aničko to je obrovská paráda a už z toho receptu vane výborná chuť. +bodík 5 / Já bych si k tomu dal vařený brambůrek, aby se šťavička krásně využila. / Mňam.- To by bylo hňavňáníčko.

Dana61

10. 5. 2012 08:27

Aničko, tvoje papriky vypadají přímo úžasně:yes::-D kdo je má rád, určitě velmi ocení:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2012 23:59

Aničko, i já velmi oceňuji tvé fotopostupy;-). Vypadá to hodně jedle:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 5. 2012 22:00

Tak to je pěkné, opravdu, ;-):-Kale s tou strouhankou,nejsi sama, já jsem to už zažila také, udělám si sama strouhanku a vše je, jak píšeš:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: plnene papriky na zelenine plnene papriky zeleninou papriky plnene zeleninou zeleninova paprika paprika zeleninova plněné papriky se zeleninou plněnépapriky plněné papriky zeleninová paprika recepty když je hodně papriky plene papriky paprika zeleninová recepty plněné papriky na rajčatech recept na plněné papriky plne pariky žluklá strouhanka přírodní plněné vepřové maso recept recepty zeleninová paprika zeleninová paprika recept zeleninové šťávy recepty

Suroviny: maso mleté mix, slanina gazdovská, špek, vejce, česnek, pažitka, libeček, paprika čerstvá bílá, cibule, rajče, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6GoV