Kuřecí řízky v"Hrašce"
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 679 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 21,91 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 7,48 g |
Sacharidy | 110,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáme Hrašku, maso po vyjmutí a osušení z marinády obalujeme přímo v jemné strouhance do které přidáme trošku soli, 1pl hladké mouky, 1pl lněného a sezamového semínka a 1kl červené sladké papriky.Tuto směsku používám i na řízky z vepřového masa, většinou z krkovičky.
Dodatečně pro zájem o Hrašku přikládám odkaz,kde lze zakoupit,případně objednat tento produkthttp://www.hraska.cz/index.php/kde-nakoupit/intern...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2017 10:39
Mrzí mě,že se Vám to nepovedloChyba může být v pánvičce,je taky možné,že jste měl málo rozpálený tuk...mě se někdy přichytává ke dnu i obyčejný trojobal.
Děkuji za komentář i dotazSnad příště,pokud ještě nějaké bude,se Vám řízky podaří usmažit bez problému
25. 2. 2017 17:27
6. 1. 2013 13:55
29. 8. 2012 16:25
29. 8. 2012 14:18
29. 8. 2012 13:41
Aničko prosím oprav si tu dobu smažení máš tam 10x10 minut zkušení pochopí, ale začínající kuchařinky budou ty řízečky 10x obracet a smažit 100 minut.Díky
28. 8. 2012 18:48
Jani R.já ty semínka používám moc často do obalovky i do jiných jídel.Moc nám chutnají a je to takové barevnější
Rebi,nemám slovDostala jsi měděkuji Ti
Hraška je hraška jak píše Janka R.Dokud jsem neznala Toprecepty,neměla jsem ani páru,že něco takového existujePak jsem ji tady v několika receptech viděla,ale v obchodech nikde.Narazila jsem na ni až na srazu Topreceptů v Koměříži ve Květné zahradě na Framářských trzích.Měli ji i v kilovém balení a já nenasyta jsem se ulakotila a Hrašku na obalování jsem si koupila 2 x a 1 kilečko na zahušťování.Je to fakt bomba a mě se s ní velice dobře vaří
Do poznámky pod receptem jsem ještě teď dodatečně přidala odkaz,kde se dá sehnat.Jinak jsem se ptala i u nás v lékárně-je možnost si objednat i u nich a do dvou dnů je dodání.Tak vyzkoušejte lékárny v místech svého bydliště.
Jinak ještě k receptu samotnému-zkoušela jsem takto smažit i vepřové řízky,ale ty se musí dělat o něco dýl a těstíčko tvrdne,tak nedoporučuji.Jedině z minutkového vepřového,ale to je zase podle mě škoda na takovou úpravu
Ještě jednou všem moc díky
28. 8. 2012 18:07
28. 8. 2012 17:41
28. 8. 2012 16:39
28. 8. 2012 15:00
28. 8. 2012 14:58
28. 8. 2012 14:55
28. 8. 2012 12:00
vynikající suroviny na marinádu pikantéerie náramná, můj oblíbený zázvor nechybí a Hraška je skvělá
ty taky tvé recepty a fota jsou ozdobou TOPek, díky
P.S. a já dnes jen salát zato s výborným vejcetem od Jarušky
28. 8. 2012 10:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 15 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 17 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 27 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 51 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Tématické fráze: zdravé řízky obalování v hrašce kuřecí řízek v hrašce farmářský řízek obalování řízků zdravý řízek řízek v hrašce farmářské řízky naložené kuřecí řízky kuřecí řízky jak obalit řízek zdravě kuřecí v hrašce řízky s hraškou maso obalené v hrašce zdravě kuřeci řízky kureci rizky zdrave kuřecí maso v hrašce haška na obalování kuřecí prsa v hrašce jak obalovat v hrašce
Suroviny: stehno kuřecí, kefír, zázvor čerstvý, koření grilovací, česnek, hraška, voda, hraška, semínka lněná, semínka sezamová, olej
Kuřecí řízky v"Hrašce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBOy
22 názorů