„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky k tomuto recceptu, stejně jako kompletně rozfocený postup najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz
Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/matova-zmrzlina-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2012 20:33
+13
16. 9. 2012 10:26
Ach
15. 9. 2012 19:09
15. 9. 2012 18:54
yanull: Mně ho půjčila kamarádka
15. 9. 2012 16:35
Rozhodovala jsem se zda koupit pekárnu nebo zmrzlinovač, zvítězila 1. volba, ale toto je velmi lákává dobrůtka, jen bych místo kuchyně musela mít letecký hangár +6
15. 9. 2012 16:15
15. 9. 2012 15:23
krásné foto zmrzlinovač nemám
15. 9. 2012 14:23
Moc hezká zmrzka
15. 9. 2012 13:21
Tohle si nabídnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 1 hodinou
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 1 hodinou
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 3 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 4 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 15 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 15 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak připravit mátový sirup? Na jednoduchý voňavý sirup stačí pouze tři suroviny
Další recepty
Tématické fráze: výroba čokoládové zmrzliny recept na výrobu čokolády mátová zmrzlina recept domaci matova zmrzlina čokoládová zmrzlina výroba matova čokolada výroba čokolády recept cokoladova domaci zmrzlina výroba mátové zmrzliny výroba čokolády pro děti výroba čokoládové zmrzlina výroba domácí čokoládové zmrzliny domácí výroba čokoladove zmrzliny tryky s cokoladou třeršnˇová zmrzlina s čokoládou čokoládové delikatesy výroba mátová zmrzlina výroba výroba čokolády pro děti jak se virábí domací zmrzlina postup na zmrzlinu čokolada
Suroviny: smetana, mléko, čokoláda hořká, čokoláda mátová, cukr třtinový, máta čerstvá
„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYvZ
9 názorů