"Minutkový" vepřový řízek speciál
Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých a šťavnatých řízcích, zkuste postup v našem receptu, kterým se řídily už naše babičky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že řízky nejsou nic neznámého. Ale když se nám podaří uříznout hezký plát tak, že zařízneme do masa cca 3 cm, nedořízneme a druhý plát stejně široký uřízneme dokonce, rozklepeme do stran, máme řízek na celý talíř. Já dělávám řízky z krkovice, ale připravený z kýty a jen na másle chutná jako“vídeňský“a lehounce potřený pepřovou omáčkou je krásně křehký a šťavnatý.
Přílohu jsem dělala podobnou, co zde má uvedenou Marishttp://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bramb...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2013 13:09
6. 1. 2013 12:17
6. 1. 2013 12:17
16. 10. 2012 18:16
16. 10. 2012 09:47
K tomu"sloupnutému"obaluJá mám klasický plynový sporák,ale toto se mi také někdy stane,že se obalovka ze spodu trochu odloupneAle na chuti to nic neměníJá nechávám troubu zapnutou na plný výkon zhruba těch 20-30 minut,než tam něco strčím
15. 10. 2012 20:27
Příště klidně česnek přidám a s tím máslem opravdu chutná jako Wienerschnitzel !Pochutnali jsme si náramně ,takže bodík přidávám a nedělala jsem naposled !
10. 10. 2012 12:50
Díky všem
10. 10. 2012 11:58
7. 10. 2012 21:43
7. 10. 2012 20:31
7. 10. 2012 19:19
Veru,omlouvám se za pozdější odpověďdnes se mi to všechno nějak špatně a pomalu načítáNa ten"maxi řízeček"vyšla necelá polévková lžíce omáčky.Každý řízek se potře jen takovým slabým"filtrem"né mocKdyž je té vrstvy více,tak má ta obalovka při dopékání tendenci se odlupovatTakže opravdu jen lehce potřít a ta hodinka na odležení stačí
7. 10. 2012 16:21
7. 10. 2012 15:39
6. 10. 2012 11:48
6. 10. 2012 06:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 32 minutami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 7 minutami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 8 minutami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 1 hodinou
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 4 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 14 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 14 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smažený vepřový řízek pohlreich vepřový řízek v trojobalu vepřový řízek vídeňský řízek podle pohlreicha smažený řízek vepřový v trojobalu jak správně smažit řízky jak správně smažit řízek jak ohřát řízek jak ohřát řízky rizek podle pohlreicha smažený vepřový řízek na másle veprove rizky v trojobalu trojobal na řízek vídenský vepřový řízek vepřový řízek na másle jak ohrat smazeny rizek řízek pro žlučníkáře trojobal na řízky jak nejlepe ohrat rizky jak nejlépe smažit řízky
Suroviny: kýta vepřová, sůl, česnek sušený, máslo, mouka hladká, vejce, strouhanka
"Minutkový" vepřový řízek speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoWJ
84 názorů