Zeleninový salát s vepřovými řízečky a sýrem Feta

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 1 názor

Přidat další fotografii
54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

Paprika zelená
paprika červená
paprika žlutá
rajčata
salátové okurky
sýr Feta
řízečky z vepřové panenky (ale mohou být i z kýty)
olej na smažení
olivový olej do salátu (cca 1 lžíci)
strouhanka
vajíčko
hladká mouka na obalení řízečků
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Papriky, rajčata a salátovou okurku si nakrájíme tak, jak je každý zvyklý a jak se nám to nejlépe líbí.

  2. Řízečky naklepeme, osolíme, můžeme potřít česnekem a obalíme v trojobalu, usmažíme.

  3. Doprostřed talíře naložíme řízečky a kolem nich naskládáme zeleninu, kterou podrobíme sýrem Feta.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Zeleninový salát s vepřovými řízečky a sýrem Feta

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo