Hamburgerové bulky
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak dobře, že ji opravdu dojíme celou, do posledního drobečku.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 18 908 kJ / 4 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,00 g |
Tuky | 113,70 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 8,52 g |
Sůl | 21,05 g |
Sacharidy | 700,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tip: Pokud chcete mít bulky s ještě lákavější chutí a vůní, místo oleje použijte rozpuštěné vlažné máslo.
Pokud preferujete zdravější životní styl,
můžete si udělat bulky v celozrnné podobě.
Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2023 21:40
Výborné
29. 10. 2023 15:49
Moc díky za tento recept, konečně se mi povedly tak jak jsem si představovala :)
30. 12. 2022 20:22
DrcCZ: tipujem, že máš bulky "prekynuté". Skús skrátiť dobu kysnutia, teplota miestnosti to tiež ovplyvňuje atď.
30. 12. 2022 19:19
Nevím v čem dělám chybu, ale i když vytvarují nejdříve do koule, tak bulky mi vykynou dost (=nabudou dost na objemu), ale roztečou se moc do šířky místo do výšky - místo krásné zakulacené bulky je z toho placatý koláč. A pokud pak ještě potřu vajíčkem, tak už úplně klapnou dolů
29. 12. 2022 21:34
Dneska jsem vyzkoušela a opravdu vynikající ☺️ Doma se všichni olizovali Moc dekuji za tento recept.
30. 7. 2022 13:18
wociscz: "Dal jsem olivový olej."
No ale toto není focaccia, že
No ale toto není focaccia, že
30. 7. 2022 12:45
Naprosto perfektní recept. Dal jsem olivový olej. 12 krásných nadýchaných a vcelku velkých bulek (kynulo to ořed očima). Po upečení rovnoměrná střídka, jemně nabublaná. Nedrobivé a hlavně nebyly vůbec hutné! Takže vás ta bulka nezaplácne.
Jak já tomu říkám: ideální držáček na maso. Prostě když z toho uděláte burger, tak nejíte housku s něčím, ale epesní burger a bulka Vám to jen pomáhá držet pohromadě.
Klidně dáte dva burgry. U jiných receptů jsem dal jeden burger a byl jsem nacpán.
Tyto bulky jsou jak obláček.
Jak já tomu říkám: ideální držáček na maso. Prostě když z toho uděláte burger, tak nejíte housku s něčím, ale epesní burger a bulka Vám to jen pomáhá držet pohromadě.
Klidně dáte dva burgry. U jiných receptů jsem dal jeden burger a byl jsem nacpán.
Tyto bulky jsou jak obláček.
27. 4. 2022 21:42
Děkuji za skvělý recept, nesrovnatelně lepší než ty z obchodu!
17. 2. 2022 02:17
Nejlepší recept
16. 1. 2022 20:01
Tak jsem včera zkusila bulky podle tohoto receptu a musím říct, že měly velký úspěch, tak dobré domácí bulky jsme doteď nejedli A to musím podotknout, že mi došla hladká mouka, tudíž jsem byla nucena nahradit 100 g hladké mouky polohrubou
24. 7. 2021 22:30
Luxusní bulky pracuji jako kuchař vyzkoušel jsem již několik receptů na hamburgerove bulky a až tenhle je ten TOP . Konečně opravdu povedený recept . Děkuji
19. 5. 2021 09:54
Bulky jsou vždy perfektní
13. 3. 2021 22:17
Opravdu luxusní. Pekla jsem něco takového poprvé, měla jsem strach, že se mi nepovedou, ale jsou výborné. Děkuji za velice povedený recept i popis
25. 11. 2020 12:53
Peču již asi po 3 a jsou vždy výborné Jen se po nich zaprášilo ????????
30. 5. 2020 15:21
Naprosto vynikající. Peču po několikáté a vždy sklidí ohromný úspěch. Děkuji za recept .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 14 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit hamburger? Poradíme snadný postup, který zvládne každý
Ochutit a namíchat maso na domácí hamburgery není složité. S našimi radami to zvládnete snadno
Jídelní rozmary slavných: John Travolta rád a dobře vaří, miluje italské lasagne s masovou omáčkou a americký hovězí burger
Další recepty
Tématické fráze: hamburgerové bulky bulky na hamburger hamburgerove bulky recept recept na hamburgerové bulky těsto na hamburgerové housky hamburgrové bulky bulka na hamburger hamburgerova bulka recept hamburgerova bulka bulky na hamburger recept recept na domácí hamburgerové bulky bulky na hamburgery recept bulky na hamburgery domácí hamburgerová bulka hamburgerové housky bulka na hamburger recept domaci hamburgerove bulky domácí bulky na hamburger recept na bulky na hamburgery testo na bulky
Suroviny: mouka hladká, olej, droždí, cukr, vejce, voda, sůl, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, voda, olej, droždí, cukr třtinový, vejce, sůl, vejce, semínka sezamová
Hamburgerové bulky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAEX
57 názorů