Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brasírovaná hovězí žebra

Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť bylinkami provoněné zeleniny se šťavnatým masem je luxus.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 630 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 600 min + doba marinování

630 min (30 min příprava + 600 min tepelná úprava, + doba marinování )

22. 10. 2012 19:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 045 kJ / 2 401 kcal
Bílkoviny84,31 g
Tuky181,17 g
Vláknina20,29 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,35 g
Sacharidy102,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monika17

22. 10. 2012 20:52

Eliza: Hovězí cokoliv je levné:-?:-8:-O to tedy hledím, zřejmě je váš plat nesrovnatelně větší než můj:-/

eva hubova eva hubova

22. 10. 2012 20:52

Eli co dodat...jen:-p:-p:yes:

Eliza Eliza

22. 10. 2012 20:34

jarda Kadic: Na nic takového ani podobného nekoukám, ani nevím, kde to je.;-) Nakonec maso je to levné (aspoň myslím), tak bych to neřešila. Vlastně takové záležitosti nikdy neřeším, mám víc na mysli chuť výsledného pokrmu. A tady je vlastně moc dobrá.:-p

jarda Kadic jarda Kadic

22. 10. 2012 20:23

Věřím, že je to dobrota, masko měkké, ale po dojedeni se nechodte koukat na stav elektroměru,, jinak vám ta dobrota zhorkne:-D:-D:-D

Eliza Eliza

22. 10. 2012 20:18

To je pravda, ale jako stále ještě nevlastník pomalého hrnce si musím vytačit s občejnou elektrickou troubou... Ale jde to.
Děkuji za body a komentíky.:-K

maris maris

22. 10. 2012 19:53

Nádhera:-p:yes::yes:
Myslím, že pro PH je to jak dělané;-)

HankaCh

22. 10. 2012 19:48

:-p:-p:-p nádhera, taková voňavá pomalu dělaná masička mám moc ráda:yes:
šlo by to připravit i v pomalém hrnci?

jarka skrobakova

22. 10. 2012 19:48

naprosto neodolatelné, já bych se asi přepapkala:-! To musím vyzkoušet. Krásný rcp:-p:yes::yes::-K:-O:-O:-O:-O

dzungila

22. 10. 2012 19:48

Eli, je mi ctí, že ti jako první můžu dát bodík a pochvaku za tuhke nádheru.;-) Skvělé!:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena hovezi zebra pečená hovězí žebra pohlreich pečená hovězí žebra na medu marináda na hovězí žebra hovězí žebra pečená marinovaná hovězí žebra hovezi zebra na medu recepty hovězí žebro pečené pečené hovězí žebro pohlreich pecena hovezi zebra recept pečené hovězí žebro hovězí žebra marináda recept hovězí žebro pečené nakládaná žebra pečené hovězí zebra marináda na pečené hovězí žebro recept na pečená hovězí žebra marinované hovězí zebra marinada na pecena hovezi zebra recept pečená hovězí žebra

Suroviny: žebro hovězí, hořčice dijonská, med, česnek, ocet vinný, olej olivový, demi glace, feferonka, koření provensálské, mrkev, cibule, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Brasírovaná hovězí žebra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QgKq