Brasírovaná hovězí žebra
Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť bylinkami provoněné zeleniny se šťavnatým masem je luxus.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 045 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,31 g |
Tuky | 181,17 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 102,82 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2012 20:52
Eliza: Hovězí cokoliv je levné to tedy hledím, zřejmě je váš plat nesrovnatelně větší než můj
22. 10. 2012 20:52
Eli co dodat...jen
22. 10. 2012 20:34
jarda Kadic: Na nic takového ani podobného nekoukám, ani nevím, kde to je. Nakonec maso je to levné (aspoň myslím), tak bych to neřešila. Vlastně takové záležitosti nikdy neřeším, mám víc na mysli chuť výsledného pokrmu. A tady je vlastně moc dobrá.
22. 10. 2012 20:23
Věřím, že je to dobrota, masko měkké, ale po dojedeni se nechodte koukat na stav elektroměru,, jinak vám ta dobrota zhorkne
22. 10. 2012 20:18
To je pravda, ale jako stále ještě nevlastník pomalého hrnce si musím vytačit s občejnou elektrickou troubou... Ale jde to.
Děkuji za body a komentíky.
Děkuji za body a komentíky.
22. 10. 2012 19:53
Nádhera
Myslím, že pro PH je to jak dělané
Myslím, že pro PH je to jak dělané
22. 10. 2012 19:48
nádhera, taková voňavá pomalu dělaná masička mám moc ráda
šlo by to připravit i v pomalém hrnci?
šlo by to připravit i v pomalém hrnci?
22. 10. 2012 19:48
naprosto neodolatelné, já bych se asi přepapkala To musím vyzkoušet. Krásný rcp
22. 10. 2012 19:48
Eli, je mi ctí, že ti jako první můžu dát bodík a pochvaku za tuhke nádheru. Skvělé!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 16 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 4 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 4 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 6 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 7 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 8 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pecena hovezi zebra pečená hovězí žebra pohlreich pečená hovězí žebra na medu marináda na hovězí žebra hovězí žebra pečená marinovaná hovězí žebra hovezi zebra na medu recepty hovězí žebro pečené pečené hovězí žebro pohlreich pecena hovezi zebra recept pečené hovězí žebro hovězí žebra marináda recept hovězí žebro pečené nakládaná žebra pečené hovězí zebra marináda na pečené hovězí žebro recept na pečená hovězí žebra marinované hovězí zebra marinada na pecena hovezi zebra recept pečená hovězí žebra
Suroviny: žebro hovězí, hořčice dijonská, med, česnek, ocet vinný, olej olivový, demi glace, feferonka, koření provensálské, mrkev, cibule, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl
Brasírovaná hovězí žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgKq
39 názorů