Wok - marinovane hovezi s bambusovymi klicky a hraskovymi lusky

Hovězí maso Doba přípravy: 8 min + priprava 10 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 8 min + priprava 10 názorů

Suroviny 3 porce

350 g hovězí zadní
3 lžíce sojové omáčky
1 lžíce kečupu
2 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 KL sušeného mletého koriandru
175 g hráškových lusků
2 lžíce rostlinného oleje
200 g bambusových výhonků z konzervy
1 lžička sezamového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrajama na tenke hranolceky.

  2. Do misy pripravime nalev zo sojovej omacky, kecupu, citronu, mleteho koriandu a prelisovaneho cesnaku, pridame maso, dobre premiesame a nechame v chladnicke odpocinut do druheho dna.

  3. V predrhriatom woku rozohrejeme slnecnicovy olej, vlozime maso a opekame zo vsetkych stran 2 az 4 minuty (podla toho ake chceme prepecene maso).

  4. Do zmesi vo woku pridame hraskove strucky a bambusove vyhonky a opekame pri potriasani wokom asi 5 minut (ja som len miesala, moj wok by som v jednej ruke neudrzala). Na zaver pokvapkame sezamovym olejom a podavame s uvarenymi cestovinami.

Poznámka od kuchařky

moej dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Komentáře k receptu Wok - marinovane hovezi s bambusovymi klicky a hraskovymi lusky

Tématické fráze: hrachove lusky recept hrachové lusky hrachové lusky cukrové hrachové lusky recepty cukrové lusky recept hrachové lusky cukrové lusky recept lusky recept na hrachové lusky příprava hrachových lusků cukrové hrachové lusky hrachové lusky příprava hrachový lusk recepty z hrachových lusků hrachové klíčky hrachové lusky zdraví hrachove vyhonky hrachové lusky jako příloha cukrový hrášek lusky recepty cukrové hrachové lusky recepty