Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 324 kJ / 2 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,32 g |
Tuky | 138,49 g |
Vláknina | 18,92 g |
Cholesterol | 567 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Moje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 14 minutami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
jirkastu před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 2 hodinami
Maková náplň
mismi před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 4 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 6 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 6 hodinami
Tématické fráze:
marináda na svíčkovou,
marináda na hovězí maso,
marináda na hovězí,
svickova na smotane,
hovězí nožina,
naložení masa na svíčkovou,
marinády na hovězí maso,
naložené maso na svíčkovou,
hovadzie maso,
naložení svíčkové,
svíčková marináda,
hovězí steak na smetaně se žampiony,
marinada na hovezi svickovou,
marináda hovězí,
hovězí marináda,
hovězí v marinádě,
naložená svíčková omáčka,
marináda svíčková,
svickova omacka nalozena,
maso na smotane
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
máslo,
smetana,
škrob kukuřičný,
voda,
ocet vinný,
česnek,
cibule,
tymián,
bobkový list,
koření,
sůl
Komentáře (5)