Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Jedno z tradičních českých jídel je bezesporu knedlo-zelo-vepřo. A nebojte, zas tak náročné na přípravu to být nemusí. Podle tohoto receptu zvládne připravit dokonalou klasiku i začátečník. Upéct maso, uvařit zelí a knedlík můžete napařit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,52 g |
Tuky | 35,67 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 12:20
7. 2. 2017 11:09
7. 2. 2017 10:40
7. 2. 2017 10:38
31. 1. 2016 19:35
26. 9. 2014 16:07
26. 9. 2014 16:06
5. 4. 2014 21:45
autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky
15. 3. 2014 11:55
12. 2. 2014 17:03
4. 2. 2014 14:40
9. 11. 2013 18:39
9. 11. 2013 08:25
14. 9. 2013 13:59
26. 11. 2012 20:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
6 způsobů, jak nakrájet cibuli: Poradíme vám, jak se který tvar cibule používá
Další recepty
Tématické fráze: vepro knedlo zelo recept vepřo knedlo zelo knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo vepro zelo recept knedlo zelo vepřo knedlo vepřové zelo recept na vepřo knedlo zelo knedlo vepřo zelo recept recept vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo s krkovičky knedlo zelo knedlo vepro knedlo zelo vepřo recepty top recepty vepřo knedlo zelo veprove knedlo zelo recept na knedlo vepřo zelo knedlo zelo recept vepřo knedlo
Suroviny: zelí sterilované, mouka, kmín celý, cukr krystal, cibule, pečeně vepřová, paprika sušená sladká, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjqE
16 názorů