Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 4. 2011 09:43

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie5 380 kJ / 1 286 kcal
Bílkoviny29,80 g
Tuky44,19 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 904 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy181,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 6. 2019 09:33

babijaru: Že jo, já mám ráda kedlubnové i cuketové zelí :-)

babijaru babijaru

2. 6. 2019 11:36

Jani, výborná obdoba tradičního vepřo-knedlo-zela, kedlubnové zelí v této úpravě je mňamka

Karla

12. 9. 2015 03:38

To je dobrota...vyzkoušejte:-p:-p;-):-K:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2011 22:36

francoise: díky:-8

francoise

30. 4. 2011 22:25

Duseny kalerab ci kedlubny som doteraz vzdy zahustovala maslovou zaprazkou. Dakujem za typ zahustit so struhanym
zemiakom.Prima recept! :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2011 13:29

Colombo65: ale já se nezlobím, jen říkám, že i tady se snažím dávat fotopostup;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

17. 4. 2011 12:15

Jana Remkova: colombo mal asi na mysli tvoje recepty na www.varecha.sk;-)

Colombo65 Colombo65

17. 4. 2011 11:32

Já to nemyslím špatně nebo ve zlém - tady se fakt nesmí nic říct. Hezký slunečný den ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 4. 2011 15:10

Colombo65: Varecha? Ale to snad ne, Otto. Já jsem v rámci možností fotopostup fotila vždy i tady. Kde tys přišel k Vareše?;-)

Colombo65 Colombo65

16. 4. 2011 13:59

Pěkné a jistě dobré - děkuji webu varecha.sk, že tě tak hezky naučil fotit celý postup - jistě to mnozí ocení i zde a je to obohacení oproti jiným co postup nefotí. ;-);-);-)

BILKOVAI BILKOVAI

15. 4. 2011 16:40

Mňam, moc jedlá fotečka:-p

L.e.n.k.a

15. 4. 2011 12:54

Kedlubnové zelí jsem ještě nejedla, určitě ho vyzkouším. Vypadá to krásně:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2011 12:51

:-OMňam:-*a s kedlubnovým zelím:-*to bude dobrota:-p+:yes::yes:To my rááádi:yes:Príma nafocený postup:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 4. 2011 12:33

Díky moc;-)

jirholu jirholu

15. 4. 2011 11:49

Tuto dobrůtku bych si dala hned :-p, kedlubnové zelí máme moc rádi ;-) +1 :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta s knedlíkem vepřové s bramborovým knedlíkem vepřové plátky s bramborovým knedlíkem švejžužu z vepřové kýty veprove platky s knedlikem vepřová kýta na zelí kýta s bramborovým knedlíkem vepřové maso s bramborovym knedlikem uzená kýta se zelím vepřové maso s kedlubnovým zelím veprova kyta prirodni přírodní vepřová kýta vepřová kýta zelí s bramborovými knedlíky recepty s bramborovými knedlíky vepřová kýta vepřová kýta z knedlíkem kýta s knedlíkem vepřová kýta recept vepřové švejžužu

Suroviny: kýta vepřová, cibule, slanina uzená, sůl, pepř, kedlubna, brambory, sůl, ocet, cukr, brambory, vejce, krupice dětská, sůl

TopRecepty.cz

Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zBOY