Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj starý časopis Albert
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2020 14:42
ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení
30. 5. 2020 12:55
Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.
14. 9. 2019 11:08
"Náhodné recepty" Jinak by mi tahle dobrota unikla ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
8. 3. 2013 12:57
7. 3. 2013 20:38
jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim
7. 3. 2013 18:07
Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí
7. 3. 2013 17:36
Andrejka, krásne zemiaky Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť
7. 3. 2013 15:52
1974andrea: díky za odpověď
7. 3. 2013 15:46
1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku
7. 3. 2013 15:38
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:03
To bych si s chutí dala
7. 3. 2013 13:53
Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí
7. 3. 2013 13:50
Taky bych měla stejný dotaz, jako maris
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 58 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 3 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 3 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 3 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 4 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v hořtici brambory v horcici hořčicové brambory pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí hořčičné brambory brambory s hortici hořčičné brambory top recepty pečené brambory s tymianem a horcici šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v horcicne brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory
Suroviny: brambory, hořčice hrubozrnná, máslo, citron, tymián čerstvý, sůl, pepř
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
19 názorů